Как да го направиш ако ти е за първи път?

Срещнала си мъжа, за когото си мечтала

Той е толкова важен за теб, че си решена да му подариш първата си любовна нощ. Кога да му съобщиш, че ще ти е за първи път? Как да се държиш в този важен момент? Ето препоръките на сексолозите:

Намали напрежението. Всяка жена е минала по този път и се е питала ще я боли ли, или ще й бъде приятно, както е в романтичните филми. В интерес на истината, през първата си любовна нощ до оргазъм достигат не повече от 5 % от момичетата. Останалите се вълнуват твърде много, напрегнати са или пък са толкова уплашени, че не могат да се насладят на преживяването. Спокойно, не би трябвало да изпиташ силна болка от разкъсването на девствената ципа. Може да сведеш до минимум неприятните усещания и да изпиташ удоволствие, ако изнемогваш от желание. Затова любовната игра е много важна. Позволи на твоя герой да ти подари една разкошна прелюдия, преди да проникне в теб.

Всички тайни остави в миналото. Възможно е вече да си запозната с любовните ласки и тялото на любимия да не е непозната територия за теб. Също така е възможно до решаващата вечер да сте успели само да се целунете няколко пъти. И в единия, и в другия случай непременно кажи на приятеля си, че си девствена. Трябва да му го съобщиш в подходящия момент. Няма смисъл да го споделяш още при запознанството ви. Твоят Адам може да започне да се пита оплакваш ли се, или се хвалиш с този факт от своята биография. След подобно съобщение много мъже изпадат в дълбок размисъл и решават да избегнат втората среща. Най-добре е да кажеш на любимия, че не си имала друг, докато се прегръщате и целувате страстно и на двама ви е ясно, че горещите ласки скоро ще ви отведат в леглото. Понякога момичетата толкова се стесняват от своята неопитност, че предпочитат да не предупреждават партньора си за нея. Напразно! След като разбере, че ти е първият, той ще бъде особено нежен и грижлив и ще знае, че времето за умопомрачителен секс тепърва предстои.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар