Отново красиви и свежи само за един час!

Ти лайф за Лекува

Може да бъдете отново красиви и свежи, и то само за час, ако спазвате ето тези съвети


Цяла нощ сте прекарали в клуба – танци, веселба… И рано сутринта изведнъж разбирате, че вече е работен ден. Трябва да се приведете в ред, за да не се досетят колегите и да не обсъждат външния ви вид, докато почиват на по цигара.

Само за 60 минути ще можете да освежите външността си!

3.00. Нощ. Току що сте се прибрали от клуба. Не мислете за нищо, дори за това, че ще ставате само след 4 часа. Просто изпийте чаша вода и си легнете да спите.

7.00. Ставане! Отидете веднага в кухнята и си сварете чаша чай. За целта използвайте две чаени, пакетчета. Когато е готов чаят, изстискайте
пакетчетата и ги поставете във фризера.

7.10. Изплакнете лицето с топла вода, за да се отворят порите. Измийте се с освежаващ гел. След това изплакнете лицето със студена вода. Огледайте се – вече забележимо сте по-свежи!

Ако сутрин сте свикнали да вземате душ, нека бъде контрастен. Това ще ви ободри и ще ви зареди с енергия.

7.20. Необходими са ви 5 минути, за да се отпуснете… с чаените пакетчета на клепачите. Извадете ги от фризера и за пет минути ги поставете на очите. Старият проверен метод, за да се избавите от подпухналите очи. Действително помага!

7.25. За зачервените очи ще ви помогнат капки. Винаги трябва, да разполагате с такива за всеки случай – продават се в аптеките.

7.30. Закусете нещо леко. Преди хранене изпийте чаша- вода. И още една след това.

7.40. Време за грим. Обтрийте лицето с овлажняващ тоник. След това използвайте тонален крем. Очите трябва да бъдат не просто гримирани. В нашия случай е необходимо те да изглеждат ясни и отворени. Затова използвайте туш с ефект на обем и извиване на миглите.

Що се. отнася до червилото, не избирайте нищо ярко. Достатъчно е малко овлажняващ балсам за устни. Или просто малко блясък. Очертайте устните с молив, максимално близък до естествения им цвят.

7,50. Косите ви са попили никотиновия дим от вечерта и сега миришат неприятно? Не е беда! За този случай трябва да имате балсам спрей за коси. Напръскайте косите и те ще станат живи, а неприятната миризма ще изчезне.

За да изглеждате постегнати, съберете косите на опашка. Поставете обеци или клипс, за да придадете очертание на лицето

7.55. Изберете светла блуза. Идеално е, ако тя е бяла – ще добави светлина към лицето ви. А на финала се напръскайте с парфюм с цитрусов аромат.

8.00. Тръгване за работа.

9.00. Пристигнали сте в службата. И никой нищо не подозира! Ш-ш-ш-т!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар