Тамян и смирна – ароматите, които гарантират спокойствие на духа и здраве на тялото

Има много механизми, способни да влияят благотворно на нашето здравословно състояние


Един от тях е ароматът, който може да усили определен енергетичен център в тялото на човека…

Растенията притежават голям запас жизнена енергия, който им позволява да се приспособяват към неблагоприятните условия на външната среда. Посредством аромата ни се предава енергията на планините, горите, реките и тя може да твори чудеса. Летливите съединения на ароматите, прониквайки в аурата, отстраняват „гладуването” й, осветяват и укрепват ефирното тяло. По този начин те оказват огромно положително влияние на физиологичното здраве, както и на емоционалното състояние на човека, като му помагат да придобие вкус към. доброто и справедливостта, отстранява комплексите и озлобеността.

Етеричните масла участват в общуването на човека с Вселената. Какво чувствате, когато влизате в Божия храм? Ароматът на миро (смирна) и тамян внася мир в душите. Възвишените, светли мисли за любов и доброта възнасят астралното тяло на човека към високите зони на надземния свят, давайки ви силно енергетично подхранване на висшите вибрации и следователно духовно и физическо здраве.

Тамянът защитава, укрепва, осветява аурата на хората и предметите

Той е едно от най-древните масла, участващо в религиозните мистерии. Аромат, разкриващ истинското духовно знание, отхвърлящ демоническото влияние.

От древните предания знаем, че тамянът е създаден от тялото на Левкотоя (любовница на Слънцето), погребана жива. Това е ароматът на слънцето и той въздейства на първо място на областта на слънчевия сплит. При медитация с масло от тамян се отстранява външната агресия (ревност, завист, злост).

Формула за медитация: „Усещам единството на всичко живо и се изпълвам с универсална енергия”

Миро – аромат, възстановяващ психическата и телесната енергия, настройващ за духовни търсения. Мирата защитава от резки промени в настроението, отстранява тежките мисли, блокира вътрешната само-разрушителна енергия на човека, постоянно недоволен от своите дела и постъпки, изпълвайки ни с топлина и светлина, укрепвайки вярата в собствените сили. Това позволява да се чувстваме по-защитени, усилва възприятието при потапяне във вътрешния ни свят, избавя от егоцентризъм и зависимост.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар