Какво ще ви се случи през Новата 2017 година?

Изберете едно от четирите изображения – онова, което привлече вниманието ви от пръв поглед. След това прочетете текста, за да разберете какво ще е най-важно за вас през 2017 година.

Жена с телефон

Жена с телефон

В главната роля

Настъпващата година обещава да бъде ярка и наситена за вас – ще бъдете нужни на всички околни. Дотолкова, че често ще ви се иска да имате двойник, а ако може – дори две ваши копия.

На пръв поглед в това няма нищо лошо, защото обичате да сте полезни, но улисани в ежедневните грижи и проблеми, дори няма да забележите, че сякаш отлагате всяка мисъл за самите себе си, като все си казвате: ще мисля за това утре.

В някакъв момент ще ви е много нужно поне за малко да излезете от този бурен поток, да спрете и да се вслушате в себе си. Не ви ли се струва, че сте поели твърде много ангажименти? Изпитвате ли чувство на щастие и удовлетворение, или отдавна живеете на автопилот? За да си отговорите на тези въпроси, се опитайте поне веднъж в седмицата да оставате насаме с мислите си. Час разходка в парка, занимания по йога или салса например – и вие отново ще сте готови за нови предизвикателства.

Любов

Любов

Безгранична любов

„Как мечтая за любов!“ – това сякаш е за вашия живот през новата година. И съвсем не е важно дали имате стабилен партньор, омъжени сте, или сте в етап на търсене на подходяща половинка. Най-важното е, че ви изпълва прекрасно светло чувство, готово с нови сили да се прояви. Вашата задача? В никакъв случай да не му се съпротивлявате и да не го игнорирате (пък и възможно ли е подобно чувство да се подминава?). На онези, които вече са намерили партньор, настъпващата година дава прекрасна възможност още веднъж да се убедят в правилността на направения избор, да благодарят на съдбата и да направят всичко възможно, за да съхранят и да укрепят връзката си и взаимното разбиране. Във вашите ръце е да се постараете да добавите малко романтика в отношенията, както и дипломатично да подтикнете любимия човек към малки подвизи в ежедневието. Тази година от живота ви ще е пълна с любов и нежност.

Семейство

Семейство

Семейна идилия

Детски празници, семейни тържества, приятелски сбирки – нямате равни в организирането на подобни мероприятия. Да се погрижите за богато меню, да измислите конкурси и забавни сценарии за карнавални вечери или да уредите екскурзия – това за вас не е затруднение, а истинско удоволствие. И всичко, защото не си представяте живота си без скъпите на сърцето ви хора, а домът ви е място, където близките ви непрекъснато искат да идват. Настъпващата година ще продължи да ви радва с приятни ангажименти и ще ви подари невероятни възможности за развиване на вашата богата фантазия. Продължавайте в този дух! Изучавайте нови рецепти, откривайте нови вкусове и предлагайте необичайни вариации на любимите на всички вкъщи блюда. Променяйте обстановката – внесете малко ярки детайли в интериора, обзаведете се с караоке или някакви настолни игри. Все пак, усмивката на вашите близки е най-голямата награда за вас, пише Журнал за Коледа.

Къща в планината

Къща в планината

Нов обрат

Далечни пътешествия, неочаквани срещи, смели проекти и нови кариерни висоти – жаждата за нови впечатления ще стане ваш лайтмотив през новата година. Може и да казваме, че съдбата решава, но все пак всички основни постижения са си изключително наша заслуга. Щом търсите нещо необичайно за вас, постарайте се този път смело да излезете от рамката на условностите и задължителното. Научете се да използвате обстоятелствата, като посрещате уверено възникващите по пътя проблеми и препятствия. Ще се убедите, че упоритостта, търпението и трудолюбието могат да станат важни фактори по пътя към поставената цел. Но в стремежа към реализация не забравяйте за своите близки, които през годината много ще се нуждаят от вас – обаждайте се на роднини и приятели, грижете се за семейството си, не пропускайте да им казвате колко ги обичате. Така през 2017-а ще постигнете съвършения баланс между работа и семейство.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ – вземи 22 продукта на супер цена!

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар