Лесен бисквитен сладкиш

Със сигурност ще си го приготвяте честичко

Със сигурност ще си го приготвяте честичко

Със сигурност ще си го приготвяте честичко


След поредната порция почивни дни отново всеки се връща към работния ритъм.

Този лесен бисквитен сладкиш е идеалното решение за забързаните делнични дни, в които ви се хапва нещо сладичко, което да е домашно приготвено.
Бисквитеният сладкиш става бързо, не иска много продукти и е невероятно вкусен. Можете да си сложите ръка на сърцето и да признаете, че няма какво повече да искате от един десерт.

Вероятно този бисквитен сладкиш ще влезе в тефтерите ви с рецепти и ще започнете честичко да го приготвяте на любимите си хора.

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да го приготвите:
400 гр. бисквити Закуска (какао)
2 пак. пудинг ванилия
5-6 с.л. захар
1 литър прясно мляко

Приготвянето на лесния бисквитен сладкиш започваме със сваряването на пудинга, съгласно указанията, които са дадени на пакетчето. Пригответе си подходяща форма, в която изсипете част от крема. Върху него натрошене бисквитите на едри парчета и отново залейте с крем. Редувайте така до свършване на продуктите като най-отгоре трябва да завършите с бисквити.

С това се изчерпват всичките ви усилия около приготвянето на този изкусителен десерт, който вероятно ви връща в детските ви години. Сега идва ред на охлаждането му – приберете го в хладилника за няколко часа. Най-добре ще е, ако имате търпението да го изчакате една нощ.
След това обърнете върху чиния и го украсете по желание, пише gotvach.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар