Седмичен хороскоп за периода 7-13 август за всички зодии

Пазете се от мимолетни връзки тази седмица. В момента повечето от вас може да се чувстват отлично

хороскоп

Често, обаче не забелязвате предупредителните знаци. Някои от вас са много мили и състрадателни.

Вярвате, че хората са добри по подразбиране, но те обикновено ви разочароват. В миналото сте се опарили както от приятелства, така и в романтични връзки. Въпреки това сте склонни да простите. Ако не внимавате, може да се омъжите за грешния човек, вярвайки, че ще се чувстваш добре с него…само за да разберете, че той не ви приема много на сериозно, или че сърцето му е изстинало за вас.

Ето какво да очакват знаците от зодиака през седмицата 7-13 август.

Овен

Периодът ви носи добро емоционално и ментално състояние. Изпитващите трудности и проблеми, най-накрая виждат „светлина в тунела“ и получават шанс за благоприятно разрешаване на наболелите въпроси. Здравето ви е добро, а финансовата сфера буди оптимизъм.

Телец

Ще сте стабилни и предсказуеми и това ви радва, финансите ви позволяват да направите отдавна планирани придобивки, както и подаръци за близките си. Здравето създава проблеми на хората с автоимунни заболявания. В романтичната сфера заемате изчаквателна позиция.

Близнаци

Заемащите ръководни постове са затрупани с работа и командировки. Добри финансови перспективи или предложения постъпват от страна на близкото обкръжение. Ще трябва добре да претеглите и безпристрастно да анализирате информацията. Романтичните отношения ви вдъхновяват.

Рак

Заети сте с имуществени въпроси, ремонт, подобряване на жилищните условия или с придобиване на земи. Решавате назрелите въпроси в семеен кръг в дух на дискусии. Роднини изискват допълнително внимание и помощ, а децата – спешни мерки, свързани с учението и летния отдих.

Лъв

Заети сте изцяло със семейни дела. Добрата емоционална настройка ви позволява да запазите оптимизма си дори и когато ви притиснат проблемите. Успявате да се справите със ситуацията с помощта на приятели. Здравето напомня за себе си с хранителни нарушения.

Дева

Заемате се с дългосрочно планиране. Този процес обхваща не само финансите и материалната сфера, но и романтичната страна на живота ви. Мнозина от необвързаните се решават кардинално да променят ситуацията, като създават стратегия и тактика за отношенията с конкретен партньор.

Везни

Заемате се с преоценка на това, което сте постигнали. Желанието за промени, особено в сферата на отношенията, е свойствено за родените в края на септември. Но стигне ли се до реални мерки, всичко ще зависи от индивидуалния хороскоп на всеки представител на въздушния знак.

Скорпион

Периодът е щастлив и успешен за вас. Професионален триумф съпътства Скорпионите, родени през втората половина на ноември, и заетите в сферата на образованието и просвещението, финансовата ситуация се подобрява към средата на седмицата. Метеозависимите трябва да вземат мерки.

Стрелец

Трудно ви е да се заставите да свършите каквото и да било, дори просто да обмислите решаването на даден въпрос. Това състояние продължава до уикенда, когато обстоятелствата ви принуждават да действате спешно. В професионалната сфера успявате да запазите баланс.

Козирог

Заети сте с решаването на няколко сложни проблема едновременно. Помагат ви приятели и близки хора, но предпочитате да се справите сами. Затова усещате упадък на сили и енергия, както и раздразнение заради бавно протичащите процеси. Препоръчва се почивка край водоем.

Водолей

Периодът ви носи добро настроение, перспективни новини в сферата на финансите и възможности да подобрите здравето си. Повечето от вас получават реален шанс да се избавят от съществуващите вредни навици и зависимости, свързани с нездравословни хранителни предпочитания.

Риби

Предстои ви да решавате финансови и материални въпроси, в това число и на близки и роднини. Не може да се каже, че това ще подобри настроението ви, но получавате „морална“ мобилизация. Ако възприемете възникналите проблеми спокойно, положителният резултат ви е гарантиран.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар