Хороскоп за месец март: добър период за Девата, самотен за Скорпиони и Водолеи

От новия хороскоп за месец март ще научите какво ви очаква през най-променливия месец от годината

Прочетете вашия месечен хороскоп, запомнете важните акценти, за да прекарате месеца спокойно и без много нерви.

ОВЕН

Третият месец от годината ви носи преодоляване на препятствията и противодействие от страна на околните. В работата ще ви се наложи да се сблъскате с конкуренти и недоброжелатели. А финансите ви карат да нервничите. В личния живот намалява обменът на чувства и емоции.

ТЕЛЕЦ

Избягвате сериозни проблеми в последния момент. Но вместо облекчение усещате нарастваща тревожност. Твърде сте зависими от своите навици и традиции и трудно променяте дневния си ред. Но ще ви се наложи да приемете възможността за промени без негативни емоции.

БЛИЗНАЦИ

За вас настъпва период на спад в активността. Получавате удоволствие от това, че нищо не се случва, и интуитивно избягвате интензивното общуване. Някои дори се отказват от планирано пътешествие в полза на по-статичен режим. Други навлизат в нов етап от живота си.

РАК

Предстоящият месец ви носи победи и успехи в професионалната сфера, спорта и творчеството. Много от вас най-накрая успяват да реализират идеите и проектите си. Поставяте лични рекорди или сътворявате шедьовър. Заслужената слава и популярността не закъсняват.

ЛЪВ

Предстоящите седмици изискват от вас много сили и енергия за реализиране на плановете ви и за решаването на проблеми на ваши близки. Но вашият алтруизъм започва да дразни партньорите ви, някои дори провокират конфликти. Опитайте се да прекарвате повече време с близките хора.

ДЕВА

За вас настъпва приятен период, свързан с отдих, срещи, семейни тържества, кратки пътувания. В службата всичко се движи по график, финансите предсказуемо постъпват в личния бюджет. Някои получават интересни предложения за съвместен бизнес или проект.

ВЕЗНИ

Заети сте със здравето си, правите необходимите изследвания, посещавате специалисти. Професионалната сфера изцежда силите ви. Дори допълнителното заплащане не е в състояние да компенсира това. Добро лекарство за преодоляване на това деструктивно състояние е доброволчеството.

СКОРПИОН

Изпитвате желание „да се оттеглите в себе си“, да се справите с някои вътрешни проблеми. Това дава добри резултати, тъй като в този период трябва да избягвате колективната дейност и екипните проекти. Не^ забравяйте обаче, че усамотението е нож с две остриета.

СТРЕЛЕЦ

Мероприятия и семейни тържества ви отнемат време, макар че носят приятни грижи. Резултатът обаче оправдава усилията. Удивлявате всички с прекрасните си управленски качества, добрия вкус и оригинални идеи. Получавате предложение за нова работа, където да проявите талантите си.

КОЗИРОГ

Предстоят ви безгрижни дни, през които ще можете най-накрая да се захванете с нещо „за душата“. Най-ярко се проявява романтичната страна на живота както за необвързаните, така и за хората с трайни отношения. Разкривате страни от характера си, които по-рано сте игнорирали.

ВОДОЛЕЙ

Състоянието ви напомня ситуацията при Скорпионите – иска ви се уединение, физическата активност се ограничава до ходене на работа или в магазина. Това ще продължи до края на транзита на Слънцето през вашия знак, а след това отново се изпълвате с жизнени сили и желания.

РИБИ

Предстоящият месец е сложен за вас. Причината е, че не сте склонни да се разделите с някои илюзии. Подложени сте на измамни предложения и обещания. Възможни са трудности при установяване на контакти с околните. Здравето напомня за себе си с емоционални разстройства и простуди.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар