Как да почистите къщата от негативна енергия със свещ

Честите кавги, депресията и общото неразположение са признаци, че пространството около вас е „замърсено“


Но обичайните методи за почистване в този случай определено няма да помогнат. От статията ще научите как да почистите къщата от отрицателна енергия и да хармонизирате живота си.

Повечето хора вярват, че няма нищо друго освен материалния свят. Но има факти, потвърждаващи съществуването на енергии и невидими вибрации, с които е трудно да се спори.

Например, има случаи, когато хората не се заразяват с инфекциозни заболявания дори в нехигиенични условия, бедни квартали. Да, и вие сами най-вероятно сте забелязали, че вероятността от настинка се увеличава в състояние на стрес и превъзбуда.

Хората са податливи на болести и психични разстройства, ако енергийното поле около тях е нарушено и „замърсено“

Защо трябва да почистите къщата от негативизъм

Атмосферата в нашата къща е като копирна машина, която акумулира силни чувства и идеи на хората, живеещи в определена стая. С натрупаните форми на енергия, тя от своя страна въздейства на останалите.

Тоест почистването на къщата от негативна енергия не е прищявка, а задължителна част от хигиената на пространството. Вашата къща или апартамент е жив организъм. Има собствен звук, миризма, осветление. Ако нещо познато изчезне, изпитвате дискомфорт, нащрек сте и чувствате, че къщата вече не е „ваша“. Това не е изненадващо, защото атмосферата на дома се създава от вашите чувства и дела. Той се нуждае не само от мокро почистване, измиване на прозорци, но и от по-дълбоко прочистване.

Създайте си правило да почиствате негативната енергия редовно, поне веднъж годишно, за предпочитане през пролетта.

Как да подготвим стаята за енергийно почистване

Не забравяйте да изпълните следните стъпки, преди да проведете ритуала, който ще прочисти къщата:

– Изключете всички електрически уреди;

– Извършете цялостно почистване: старателно избършете праха, вакуумирайте подовете и мебелите, измийте прозорците и проветрете стаята;

– Отстранете всички запалими предмети, като почиствате къщата със свещ;

– Влезте в състояние на мир и спокойствие.

Ритуал за прочистване на дома от негативни вибрации

Тези действия могат да бъдат извършени от човек от всяка религия, защото основното в този въпрос е искреното общуване с Бога. Когато молите за помощ светци или духове, бъдете сигурни, че като ги призовете от чисто сърце, ще получите помощ.

Основните етапи на ритуала за почистване на стаята

Първа стъпка: почистване

За да започнете, потърсете помощ от онези сили, в които вярвате. Формулирайте призива със собствени думи, тоест обяснете на невидимите помощници какво ще правите.

Стъпка втора: Визуализация

След призива извършете почистващи действия – с помощта на помощни средства визуализирайте промяната в стаята в съответствие с намерението. Например, представете си как огънят изгаря всички енергийни остатъци и стаята става по-светла.

Стъпка трета: заредете почистената стая

Изложете намерението си и го кажете. В същото време формулирайте какви спомагателни средства трябва да повлияят в тази стая, например: „Нека светлината на тази свещ изпълни тази стая с доверие и увереност.“

Стъпка четвърта: Запълване на пространството

Сега си представете как стаята се изпълва с енергията, която ви липсва. Завършете ритуала с благодарност към висшите сили, молитва или и двете.

Как да почистите къщата със свещ?

Огънят е чиста енергия, която носи светлина в тъмнината и пази от студа. В древността се е смятало за свещен, тъй като е предавал послания от материалния свят към астралния. Добре е да се използва за почистване на къщата от отрицателна енергия.

Вземете две свещи от материал, който е близо до вас: може да бъде обикновен восък или пчелен. Докато запалвате свещта, призовете силата на Огъня и кажете това, което смятате за необходимо или отправете универсална молба:

„Посвещавам тази свещ на пречистването и защитата на тази стая. Нека нейната светлина разсее тъмнината.“

След това обиколете стаята с горяща свещ, подчертайте ъглите и уединените места. Не пропускайте да си представите как светлината поглъща тъмнината и стаята става чиста, сияйна. В края на ритуала не издухвайте свещта, а удавете фитила във восък.

Източник: magiya.ru

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар