Хороскоп за месец декември за всички зодии

Някои зодии ще посрещнат последният месец от годината спокойни, други ще го изпратят влюбени

Разберете какво ви очаква през един от най-празничните и красиви месеци от годината. Прочетете хороскопа за всички зодии и бъдете подготвени за изненадите, които са ви подготвили звездите.

ОВЕН

Ключовите думи за вас са „изход от положението“. Нетипичните за знака спокойствие и самообладание ви дават възможност да избягате, преди всичко да се е объркало напълно.
Бъдете готови да поемете курс към нови брегове. Периодите на стрес остават в миналото.

ТЕЛЕЦ

Сблъсквате се с усещането, че нещо пречи на успеха и благополучието ви. Триумфът ви не е пълен, резултатите не ви удовлетворяват. Заради високите изисквания към самите себе си и заради нарасналите ви потребности ви се струва, че постигнатите успехи са повече от скромни.

БЛИЗНАЦИ

За пореден път правите опит да обхванете необятното, но рискувате да пропуснете главната цел. Проявите на щедрост и разточителство ви играят лоша шега и могат да пробият солидна дупка в бюджета ви. Ще трябва да отложите част от плановете си.

РАК

Устремени сте към бъдещето. Интуицията ви подсказва, че скоро може да се случи нещо важно и съществено. Оставете миналото зад гърба си, отърсете се от емоционалните „котви“, заемете се с подреждане на приоритетите си. Някои от вас сериозно се замислят за промяна в социалния статус.

ЛЪВ

Изпитвате разочарование и охлаждане към предишните си планове и стремежи. Вълшебни приказки за илюзии – кариерни и любовни, емоционално ви изтощават, отнемайки повече, отколкото ви дават. „Смяната на властта“ в главата ви води до смяна на едни грижи с други.

ДЕВА

Периодът ви носи подем в дела, свързани с производство. Проявявате най-добрите си делови качества – компетентност, проницателност, умение да управлявате. Особено благоприятен период за родените лидери сред вас, които могат да решат практически всеки проблем по най-добрия начин.

ВЕЗНИ

Очакват ви благоприятни, стабилни и спокойни дни. Семеен живот, работа, здраве, финанси – всичко ви задоволява. Покупките и създаването на уют ви дават усещане за увереност, благополучие и процъфтяване. Здравето ви е наред, но обездвижването може да ви създаде проблеми.

СКОРПИОН

Състоянието ви тези дни напомня планетата Юпитер в момент на падение: имате високо мнение за себе си, но изпитвате дефицит на сили. Главното в този период е да не се поддадете на гордостта си. В отношенията не сте склонни на компромиси.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви благополучен и успешен период. Която и сфера на живота да ви вълнува, тя ще ви донесе приятни събития, многообещаващи перспективи и отлични резултати. На този етап е важно да не спирате, да се движите напред и да излезете извън границите си.

КОЗИРОГ

Погълнати сте от проблеми в личните отношения. Нещо постоянно пречи на добрата комуникация и на успеха, но тази тенденция приключва в края на месеца. Умората и опустошението от предишния период би обхващат, а най-доброто лекарство са хубавите книги и релаксиращият масаж.

ВОДОЛЕЙ

Усещане за покой ви съпътства в началото на месеца. Това е време, когато трябва да „презаредите“, да се погрижите за себе си. Външната ви пасивност ще се компенсира с усилена работа, размисли и планиране на бъдещето. Добър период за самоанализи.

РИБИ

Активните действия, предприети през този месец, рискуват да се превърнат в губене на време и сили, тъй като не преследват ясна цел. В тази връзка, преди да започнете нещо ново, трябва да си изясните с каква цел го правите и какъв резултат очаквате. Не губете контрол!

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар