Пазители на любовта: талисмани за подобряване на взаимоотношенията

За любовта са изписани хиляди страници и са изпети безброй песни

Всеки човек има своята любов – ефирна като облаче или нежна като морска пяна, страстна като мълния или опияняваща като вино. За любовта е невъзможно да се мълчи. И може би затова талисманите, способни да пробудят любовта, и амулетите за сексуалност и привлекателност в наши дни се ползват със същото търсене, както и преди столетия.

Маяк на привлекателността – медальон във вид на сърце

Трябва да се носи всеки ден в тесен контакт с кожата. В идеалния случай медальонът трябва да се намира в центъра на гърдите.

Пентакъл на Венера

Това е талисман за всички горещи и поривисти натури. С помощта на талисмана най-накрая ще примирите ума с чувството, ще се научите да отделяте зърното от плявата и най-главното – обезателно ще се помирите с човека, от когото прибързано сте се отказали.

Амулетът на Венера

Покровителства изключително жените, предпазва ги от клюки и интриги. Дарява ги със сексуална енергия – такава, която мъжете усещат от километри. Опитайте се да подхвърлите амулета на вашия избраник: нека той го подържи в ръце поне минута – това ще е достатъчно, за да се появи у него интерес към вас.

Рунен талисман на любовта и брака

Предназначен е за създаване на дълги и хармонични отношения. По часовниковата стрелка са разположени руните Кано – символизираща огъня, страстта, любовния копнеж;

Наутиз – която помага да откриете половинката си; Хебо – знакът на равното партньорство; Еваз – обединяваща и свързваща мъжкото и женското начало; и накрая Ингуз – руната на радостта, плодородието и процъфтяването.

Ключодържател във вид на електронни везни е доста действен талисман

Той изравнява шансовете в острата конкурентна борба. Ако ви се наложи да се борите за главния приз – съпруга, съперницата ви няма да има никакъв шанс.

Ключодържател във вид на безопасни игли – „мъжка “ и „женска“ – напълно може да замени пояса на верността. Ако искате вашият възлюбен да ви е верен и да не се оттдава на съблазни и изкушения, подарете му двата ключодържателя, съединени помежду им. Безопасната игла със символа на Марс ще символизира него, а тази с Венера – вас. Колкото повече ключове бъдат закачени, толкова по-добре – те ще означават не само имущество, което се множи всеки ден, но и потомство.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар