Ароматерапията помага да се постигне по-голям успех в борбата с умората

Ароматерапията е известна от хилядолетия


През това време е натрупан богат опит в създаването на най-различни композиции, помагащи да се справим с болести

АРОМАТЪТ НА УСПЕХА

Разбира се, неведнъж сте чували, че най-доброто лечение е профилактиката. Същото се отнася за стреса и хроничната умора. Ясно е, че разумният подход е да намалите оборотите, да си правите почивки по време на работа (желателно на свеж въздух, а в идеалния случай – в близкия парк). Но знаем, че такава възможност невинаги се предоставя. Затова е добре постоянно да разполагате с анти-стресови и ободряващи „препарати“. Налейте малко количество от ароматичната композиция във флакончета и използвайте при необходимост.

Например, ако се е случил неприятен инцидент и сте готови да се разплачете във всеки момент, добавете няколко капки от антистресовия „еликсир“ върху носната си кърпичка или леко натрийте върху китката си на мястото на пулса. Този метод ще свърши работа и ако сте готови да паднете от умора, а ви предстоят още куп задачи.

Можете да се поинтересувате мимоходом и как се отнасят колегите ви към ароматерапията. Може би положително?

Тогава използвайте всички тези премъдрости за благото на колектива и от време на време запалвайте аромалампа с подходящата композиция.

А ако ви предстои „мозъчна атака“, а вие сякаш напук се чувствате вяли и неспособни за подвизи? В тази ситуация помага „флакончето на успеха“. Пригответе сместа у дома, ще ви трябват по 2 – 3 капки масло от карамфил, джинджифил, босилек, жасмин, кардамон, канела, мента и кипарис. Смесете добре. Когато трябва да проявите висок професионализъм, креативно мислене, способност за бързо вземане на решение, извадете заветния флакон и… знаете какво да правите.

Не се опасявайте от „привикване“: можете да използвате„еликсира на успеха“ дори всекидневно и скоро ще забележите, че и колегите, и ръководството се отнасят с много по-голямо уважение към вас. Обикновено правилно подбраните аромати помагат за успешната кариера!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар