Шакира и Жерар Пике: любовна история, в която никой не вярваше

Знойната колумбийска певица Шакира и известният футболист Жерар Пике внезапно обявиха раздялата си след 11 години връзка

Припомняме как започна и как се разви романът между футболиста и огнената Шакира.

С течение на годините Пике и Шакира толкова се сближиха, че се възприемаха като нещо цялостно и хармонично. Изненадващо певицата и футболистът дори са родени на един и същи ден, 2 февруари, обаче с разлика от десет години.
Изглеждаше, че нищо не може да раздели тези двамата – Пике и Шакира, но съдбата постанови друго

Когато се срещнаха за първи път, фактът, че Шакира беше по-възрастна от Жерар, по никакъв начин не тревожеше защитника на Барселона. Пике наистина се влюби в звездната изпълнителка, след като я срещна на снимачната площадка на нейното видео „Waka Waka“. Според Шакира, въпреки че песента й се превърна в официален химн на Световното първенство по футбол през 2010 г., тя самата никога не е била пламенен фен и нямала представа кой е Жерар Пике.

Самият футболист обаче добре познаваше популярната певица

Именно Пике направи първата стъпка в отношенията с колумбийката. Както по-късно признава видният футболист, всичко започна с невинното му послание: той попита певицата за времето в Южна Африка, защото Шакира вече беше там и пя на откриването на шампионата, а Жерар тъкмо щеше да посети страната . На постоянството на спортиста може да се завиди: Пике не беше в състояние да претърпи загуба на любовния фронт и настоя да се срещне с красавицата.

Заради своя избраник певицата дори започна да учи каталунски и да посещава всички футболни мачове с негово участие. Самият Жерар ходеше с удоволствие на концертите на Шакира и по едно време дори я убеди да не напуска музикалната си кариера.

Искрената любов и взаимното разбиране на двойката можеха само да радват многобройните им почитатели. Шакира и Жерар обаче не бързаха да узаконят връзката си. И изглеждаше, че певицата се опитва да отложи момента на бракосъчетанието им възможно най-дълго.

Шакира многократно е заявявала, че не иска да има статут на „съпруга“, но се стреми да поддържа определена страст в една връзка, която според нея е лесно да се загуби в брака. Въпреки това самата изпълнителка вярваше, че ако й е писано да се омъжи, то ще е само за Жерар Пике, мъжа на нейните мечти.

Уви, не всички мечти е писано да се сбъдват и днес певицата страда заради неверния Пике.

Източник: www.marca.com

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар