Изгубена ли е красота на Мадона: Защо певицата промени лицето си

Последните снимки, които Мадона публикува в Instagram, изненадаха неприятно феновете

Поп дивата Мадона явно е увлечена от пластичните операции, фотошопа и филтрите в социалните медии, като част от борбата ѝ за вечна младост.

Фактът, че Мадона, която вчера отпразнува 63 -ия си рожден ден, лудо се страхува от старостта, е известен в цял Холивуд. Желанието й да остане възможно най-млада вече се е превърнало в своеобразна мания. Тя е готова да пробва най-радикалните и понякога шокиращи експерименти. За Мадона работи цял екип от козметолози, диетолози и треньори, и всеки свой ден тя посвещава на грижата за себе си.

Певицата работи с двама известни фитнес треньори, които буквално „изградиха“ наново тялото ѝ

Трейси Андерсън е създала уникална програма за Мадона, която съчетава бодибилдинг и хореография, а танцьорката Никол Виенхофер тренира певицата, използвайки упражнения от пилатес, каланетика и балет. В допълнение, Мадона се занимава с бойни изкуства, йога и плува много. И така 6 тренировки седмично! Звездата харчи цяло състояние за поддържане на добра форма и не го крие.

Мадона обръща специално внимание на храненето

Ако преди беше вегетарианка, сега се придържа към макробиотична диета. Това е една от най-щадящите диети, следвайки правилата на които можете да поддържате фигурата си във форма през цялото време. Основното е да се изключат напълно захарта, полуфабрикатите и месото. Разрешени – риба, зеленчуци, плодове (само сезонни), бобови растения, ориз. Така да се каже, основата на макробиотичната диета е чистото хранене без химикали и багрила.

Фигурата на Мадона винаги е предизвиквала възхищението на колеги и фенове, но промененото ѝ лице (по-точно малко пренапрегнато) предизвиква противоречиви емоции. Външно изглежда така, сякаш певицата просто е махнала бузите си! В допълнение, наскоро Мадона започна да използва огромен брой филтри за снимки, а по отношение на броя на Photoshop, тя вече надмина много звезди, уловени да коригират собствените си снимки. На някои от фотосите сякаш пред нас е съвсем различен човек! Гланцово лице без нито една бръчка, филтър за бебешко лице, избелена кожа – от бившата Мадона вероятно са останали само очите.

Скандалната певица никога не е коментирала въпросите за пластичната хирургия – тя не потвърди и отрече слуховете. От предишната Мадона навярно е останал и непукизма по отношение на това какво мислят другите за нея.

По-добре е да не чакате одобрението на хората, в противен случай ще останете разочаровани. Основното нещо е винаги да бъдете себе си!

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар