63-годишната Шарън Стоун изуми Кан с приказна рокля

Все още не сме виждали Шарън Стоун в такава рокля, нито в такъв имидж

Кан тази година се оказа неочаквано богат на модни събития, неостаряващата Шарън Стоун е част от тях. Бела Хадид, нейната рокля и бижуто, което едва скриваше красивият ѝ бюст със сигурност ще влязат в историята на модата.

Черната рокля до пода на Schiaparelli напълно разкри бюста на звездата и би изглеждала неприлично, ако не бяха необичайните бижута от същата марка. Може да се каже, че бижуто под форма на дърво (или нещо, което прилича на такова) замени горната част на облеклото на Хадид.

А публиката също можеше да се възхищава на стилните и много иронични тоалети на Тилда Суинтън, която надмина себе си на този фестивал, както и да обсъжда безумните тоалети на Лена Ленина, да се възхищава на безупречния външен вид на Джоди Фостър и да коментира съблазнителните извивки на Изабел Гулар и Кандис Суонепол.

Освен Бела Хадид, още една модна сензация се появи в Кан

Този път Шарън Стоун, любителка на черни и семпли силуети, изневери на себе си. 63-годишната звезда внезапно промени образа си на фатална жена и се превърна в принцеса на Дисни.

На червения килим в Кан Шарън се появи в пищна, ефирна и флорално украсена рокля на Dolce & Gabbana. Роклята в небесносин цвят, беше обсипана с рози. Свежо, красиво, но напълно необичайно за имиджа на Шарън Стоун.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар