Модерните дънки на Кейт Мидълтън предизвикаха злобни коментари

Някои решиха, че Кейт Мидълтън е съсипала идеалната си фигура


Кейт Мидълтън отдавна се смята за една от най-стилните личности на кралското семейство.

Начинът, по който се облича херцогинята на Кеймбридж, се наблюдава от момичета и жените по целия свят. И доста често нещата, в които тя се появява публично, се разграбват от магазините за броени дни. За радост на всички нейни последователки Кейт често носи дрехи на марки от масовия пазар, например Zara или H&M. Затова не е трудно да се повторят много от модните й избори.

В гардероба си Кейт Мидълтън се фокусира върху рокли, а през прохладния сезон и върху различни палта. В тях тя е просто безупречна.

Но с небрежните и всекидневни дрехи Кейт не винаги се справя добре

Понякога, когато съпругата на принц Уилям носи панталони или дънки, това се превръщаше в моден провал. Но Мидълтън не се предава: тя опитва различни модели и комбинации, прибягва до услугите на стилистите. И понякога изборът ѝ на панталони е почти перфектен.

Например, Кейт наскоро заложи на широки панталони с подгъв и ги допълни с перфектната блуза на точки на Tory Burch. Според повечето модни критици и непринудени потребители на интернет, външният вид е безупречен: скромен, но елегантен, малко игрив и много модерен.

И сега звездата най-после замени любимите си, но отдавна изчезнали тесни дънки за модерните прави дънки през този сезон. Към тях тя добави блуза с цвят на бял чай и универсално сако в актуалния цвят „сьомга“. Подобен избор е не само актуален и модерен, но е и добър, защото подхожда на почти всеки повод – от работа (ако нямате строг дрес-код) до разходка в парка.

Вярно е, че някои не харесаха стилните дънки на Кейт

Имаше нейни фенове, които решиха, че дънките правят херцогинята по-дебела. Но Мидълтън, напротив, показа цялото си достойнство, и подчерта с тях идеално стройни крака. В този смисъл, въпреки злобните коментари, тя запазва правото си да се нарича „модна икона“.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар