Бабите и градът: как изглеждат сега звездите от култовия сериал

Снимките за новия сезон на „Сексът и градът“ вече започнаха

Феновете започнаха да говорят за продължаването на култовия сериал още през януари. Тогава в медиите изтече информация, че снимките на новия сезон са на път да започнат, но само три „приятелки“ дадоха съгласието си да участват. За съжаление на почитателите Саманта, която беше изиграна от Ким Катрал отказа да участва в новото продължение, заради кавга със Сара Джесика Паркър.

Дори с отсъствието на най-харизматичната героиня в сериала, сценаристите решиха да не прекратяват проекта. А онзи ден в своя Instagram Сара Джесика Паркър публикува снимка от снимачната площадка, където е заобиколена от Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

„Отново заедно! Прочетохме сценариите за първите епизоди със стария филмов екип и нови актьори“, написа Паркър.

Въпреки че мнозина бяха доволни от завръщането на емблематичните героини, феновете също така забелязаха колко остарели са актрисите. Синтия Никсън вече не искаше да е огненочервена и реши да демонстрира сива коса. Кристин Дейвис се е променила много след последния епизод на „Сексът и градът“. Лицето на звездата е придобило много странен вид, сякаш актрисата умишлено е започнала да се увлича с инжекциите за красота.

„Боже мой! Кристин си е направила твърде много операции на лицето! “,„ Какво се е случило с устата на Кристин?“,„ Крис, спри! Остарявай естествено “, коментираха последователите новия външен вид на Дейвис.

Сара Джесика Паркър също е пострадала от времето. Звездата е спряла да боядисва своята сива коса и вече е придобила дълбоки бръчки. Но това, с което актрисите могат да се похвалят, са пищните им фигури, на които могат да завидят много млади момичета. „Изглеждате зашеметяващо!“, „Изглеждате разкошно“, „Страхотно трио!“ – не спираха да пишат истинските фенове на сериала, за които времето май е спряло.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар