54-годишната Салма Хайек впечатлява с изрязан бански

Нови плажни снимки на знойната актриса Салма Хайек ни карат да си мислим, че младите ѝ колежки има за какво да ѝ завиждат


Въпреки факта, че миналата година най-прекрасната актриса в Холивуд навърши 54 години, изглежда времето няма власт над нея. Дори без грим, тя изглежда на не повече от 35, без нито една бръчка и с перфектен тен. Може би наистина е намерила своя еликсир на младостта.

Хайек очевидно има късмет с гените: на фигурата й може само да се завижда! И последните снимки от плажа са пряко потвърждение за това. В поредица от непретенциозни фотографии актрисата се появи пред почитателите си в скромен черен бански, което още повече подчерта идеалните й форми. Мократа къдрава коса и минимум грим допълниха провокативния образ на актрисата, който зарадва онези, които я следват в Инстаграм.

„Най-добрата!“, „Каква жена! И това въпреки факта, че вече сте над 50! „,“Дайте шанс на младите хора – вие направо ги засрамихте!“ – феновете на актрисата буквално я заляха с комплименти, които изписаха като коментари под снимките. А някои дори отбелязаха: „Възрастта наистина е само цифра!“ И изглежда, че наистина е така. Особено, когато не е постигнато с пластични операции, скъпи гримове и дрехи.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар