Как да си спечелим още 15 – 25 години живот?

Когато става дума за стволови клетки, наред с положителния ефект при лечение винаги се наблюдава и подмладяване на целия организъм и прилив на енергия

Оказва се, че чрез гладуване, стимулирайки растежа на стволовите клетки, можем да си спечелим още 15 – 25 години живот! И да създадем у самите себе си банка за стволови клетки за съхраняване от няколко месеца до година на така необходимия собствен генетичен резерв на здравето.

В процеса на продължително гладуване организмът активно се изчиства, избавя се от всичко „остаряло” – от клетките, на които и без това не им е останало дълго да живеят. В резултат в тъканите черва се образуват свободни „квартири” за стволови клетки А щом са се появили те, са нужни и обитатели за тях.

Стволовите клетки чрез кръвта се разселват из целия организъм и способстват за обновлението му. Получените експериментални данни потвърждават биологическата целесъобразност на това явление. Ето защо с помощта на този механизъм лечебното гладуване се справя с множество заболявания и освен това спомага за подмладяването на целия организъм.

Храненето преди сън води до това, че непреработената храна остава в храносмилателния тракт цяла нощ, отделяйки токсини. Сутрин, когато слънцето активизира усвояването на хранителните вещества чрез кръвта, огромната доза токсини започва да разрушава организма ни. Особено потърпевша е нервната ни система. Появява се усещане за слабост и умора.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар