10 древни истини за живота, които ще ви дадат увереност

промоции

Запомнете тези 10 езотерични истини за живота и си ги припомняйте всеки път, когато почувствате слабост


1. Не хвърляйте боклуци във водоемите. Ще разсърдите духа на водата. За да го умилостивите, можете да хвърляте във водата хляб, мляко, монети.

2. Обикновено наричаме миналото си златно време. Това е грешка. Много важно е да се разбере, че всеки настъпващ момент в живота ни е именно това златно време.

3. Много е просто да се създадат причини за страдания. Трудно е да се създадат причини за щастие. Да изгорят голяма къща, могат и децата. А за да се построи голяма къща, са нужни много знания.

4. Лятното слънцестоене е най-връхната точка в небесния кръг на слънцето. Достигайки я, то ни отдава своята сила. Добре е да посрещнете този ден в уютно място край вода. Къпането в река или езеро е очистително. Запасете се с вода от кладенец или извор – тя се смята за лечебна.

5. Няма съвършена и няма лоша религия и вяра. Бог е един

Така че молете се на когото искате, но помнете важните заповеди: живей по съвест, уважавай предците си, обичай!

6. Ако имате цел да промените света, първо започнете от себе си. Изпълнете се с енергията на радостта и любовта. Това са главните моменти и преживявания на човека. Усмивката, смехът, радостта притежават огромна сила. Когато го научите, ще откриете за себе си любовта.

7. Спомнете си поговорката „Няма да обеднее ръката на даващия”. По възможност давайте пари на нуждаещите се. Не е важно каква ще е сумата, важен е самият процес.

8. Животът е дяволски кратък промеждутък от време. Не го пилейте в ругатни и сълзи, в сквернословие и алкохол! Можете да вършите добро, да раждате деца, да правите много други приятни неща.

9. Дъждът може да управлява чувствата и емоциите на човека, може да напомни за някои моменти или – обратното – да отмие други. Когато се чувствате зле, просто излезте и постойте под дъжда.

10. Ако любимият ви се сърди, а вие не сте виновни, прегърнете го и го задръжте, докато се успокои.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар