Шарън Стоун – за живота, любовта и остаряването

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Шарън Стоун е известна с най-високото IQ на Холивудските хълмове

Вече на 60, блестящата актриса не е загубила чувството си за хумор и продължава да сипе остроумни перли, в които има много повече истина и житейска мъдрост, отколкото в съветите на натежалите от опит гуру.

• Идеята за вечната младост е мит. Не искам да бъда „неостаряваща красавица“. Искам да бъда жена, която изглежда възможно най-добре за годините си.

• Когато бях на 40+, се затварях в банята с чаша вино и си мислех: „Няма да отида никъде, докато не започна да се възприемам такава, каквато съм всъщност“.

• Обикнах да остарявам – това е главната ми цел. Преди 16 години получих мозъчен кръвоизлив, затова прекрасно разбирам какво означава „спокойно остаряване“. В продължение на 9 денонощия мозъкът ми кървеше. Малцина оцеляват след подобен инцидент, но при мен се получи. В продължение на две години се учех отново да ходя, да чета, да пиша. И след това разбрах, че разговорите за бръчки са пустословие – това е просто смях и толкоз.

• Не одобрявам пластичната хирургия, но и не осъждам жените, които прибягват до услугите й. Ако това ги прави щастлива, защо пък не?

• Няма да крия, че съм опитвала ботокс. И то неведнъж. Но спрях навреме, за да не се превърна в една от златните рибки, които се носят из холивудските простори. Заради ботокса всички актриси започнаха да си приличат. А аз искам да остана себе си. Нека в мен виждат жената, която има зад гърба си години интересен живот.

• В Калифорния живеят 400 000 изкуствени блондинки с еднакви носове, гигантски устни, с импланти в бузите и с белоснежни зъби. Нима някой намира това за привлекателно?

• Жената през живота си сменя много лица. Това е като прическата – не можем да бъдем през цялото време с една и съща. Ние еволюираме и се променяме. Учим се и съзряваме. Гледаме на живота по различен начин и той гледа различно на нас.

• Дори най-скъпата козметика и най-скъпата прическа не са в състояние да направят жените красиви. Най-ярките и най-интересните жени са тези, които носят на раменете си живот с възходи и падения.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар