Тежки като воденичен камък: Тези зодиакални знаци са най-трудни за понасяне от околните

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Рибите изпадат в меланхолия, раците са параноични

Въпреки че някои от тях не изглеждат така на пръв поглед, тези 4 знака се отнасят за тези, които често се оказват …

Риби

Твърде чувствителните и отвлечени представители на този знак могат да бъдат трудно поносими, ако бъдат обхванати от меланхолия. Тогава те са прекалено чувствителни към всякакъв вид критика, те са пасивни, нерешителни и пълни с комплекси.

Рак

Раците в са способни да си създадат много врагове, така че онези около тях лесно ще излязат от кожата си, заради екстремните им промени в настроението, трудно контролират гнева си и постоянната параноя.

Везни

Везните са велик дипломат и един от най-общителните знаци в хороскопа, но имат и тъмна черта, която мнозина избягват, доста са склонни към пасивна агресия. Тя включва противоречиви чувства в моменти на стрес. Ако са изправени пред нуждата да анализират собственото си поведение, те нямат представа за своята вина, но са склонни да обвиняват другите.

Овен

Макар и с разнообразен и общителен характер, членовете на този знак могат да бъдат изключително трудни поради поведението си, което търси внимание, включително драма, манипулация, виктимизация и дори сексуално съблазнително поведение, насочено към „спечелване на хора“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар