Как да разчитаме Знаците на Съдбата?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Знаците на Съдбата са индивидуални. Проявите им са многообразни, те идват и в сънищата, и в реалността


Главното тук е да умеем да ги „прочетем”.

Класификация на знаците на Съдбата

Съдбата „разговаря” с нас по различен начин. Тя използва:

– съновидения (преки или абстрактни);

– събития, повтарящи се неколкократно;

– астрология (наталната карта, хорарния хороскоп);

– околните хора, които ни се изпречват „в нужното време на нужното място”;

– печатни материали (вестници, списания, визитки, плакати, брошури), които ни попадат пред очите именно когато трябва да направим избор или да получим подкрепа;

Подсказки в сънищата

Обикновено Съдбата предпочита да разговаря чрез съновиденията с хората, които тънко усещат еманациите на Вселената. Понякога тя буквално показва „картинката” на предстоящите събития, а друг път се ограничава с намеци и иносказания. Ако обаче единичният сън, който не е оставил след себе си усещането за нещо значително, може да се смята за обикновена игра на човешкото подсъзнание, то неколкократно повтарящите се съновидения заслужават да се опитаме да ги разтълкуваме.

Ако сънят подробно „описва” събитие, което наистина трябва да се случи в реалността, но при това развитието на „сюжета” не съвпада с това, което сте си представяли, е добре да помислите как да се подсигурите и да обърнете ситуацията в нужното ви русло. Например след седмица ви очаква интервю за работа, а два-три дни поред сънувате, че ви се чупи токчето на обувката пред очите на потенциалния ви работодател. Можете да си направите два извода: първо – изберете по-устойчиви обувки, и второ – не разказвайте цялата истина за себе си, внимавайте какво говорите.

Що се отнася до абстрактните съновидения, нещата са по-сложни

Има обаче няколко основни символа, които можете да разтълкувате с помощта на съновник и да разберете дали това, което сте сънували, е просто набор от „картинки”, или е знак свише. Така ще знаете къде и как „да си постелете”, да се застраховате. Понякога чрез абстрактните сънища Съдбата отговаря и на неизказани въпроси. Например, ако не разбирате защо любимият човек не ви се обажда, а няколко дни поред сънувате папагал, това означава, че за вас клюкарстват, а вашият възлюбен е повярвал на клеветите.

Съдбата охотно търси „диалог” чрез сънищата, т.е. знаковото съновидение може дори „да се поръча”. Ако трябва да направите избор, преди да заспите, задайте на Вселената въпроса, който ви интересува. В течение на три дни ще получите отговор. Ще ви се присъни най-благоприятното развитие на събитията или ще ви се „покажат” последствията от двата варианта на вашия избор. Могат да ви се присънят и хората, които ще ви помогнат.

Знаците в режим „реално време“

За тези, които не вярват в сънища и отказват да им придадат необходимото значение, Съдбата избира други методи да „изпрати” своите подсказки.

Знаци-предупреждения

Има една поговорка, която гласи: „Ако от първия път не се получава, то парашутизмът не е за вас”. Именно с този афоризъм могат да се опишат повечето предупреждаващи знаци на Съдбата. Ако не успявате да постигнете нещо, което силно желаете, ако по пътя ви постоянно се изправят някакви препятствия, може би е добре да се замислите защо се случва това.

На темата знаци предупреждения по-лесно е да се говори с помощта на примери. Ето някои събития, които смело могат да бъдат определени като „глас” на Съдбата. Те обаче се отнасят до хора, които не спадат към групата на хроничните каръци, т.е. такива, за които подобно стечение на обстоятелствата не е печална норма на живот.

• На човек му предстои да лети със самолет. Дълго си търси ключовете или документите, след това таксито му закъснява, следващото препятствие е неочаквано задръстване по пътя. Всичко това предупреждава, че не трябва да лети, тъй като или самолетът ще се повреди, или ще се случи нещо на мястото, където отива. Съществуват множество разкази на хора, които, изпускайки полета си, благодарят на Съдбата, че е спасила живота им.

• Девойка ще се омъжва. Проваля се една церемония, втора, трета. Причините са различни: силен грип, катастрофа с автомобил, сватбената рокля е непоправимо повредена и т.н. С тези неприятности Съдбата се опитва да предпази кандидат-булката от фаталната стъпка. Но какво се случва? След като най-накрая желаното събитие е факт, месец по-късно съпругата загива от ръката на онзи, с когото мечтае да живее „дълго и щастливо”.

Съдбата рядко предупреждава само веднъж. Обикновено ни дава минимум три подсказки, затова имаме отлични шансове да избегнем фаталните събития. Главното е да не пренебрегваме предзнаменованията…

Знаци за помощ

Естествено, знаците на Съдбата се появяват не само като предупреждения, те предричат и приятни събития и положителни промени. Повтарящи се събития и нужните хора Ако човек не е доволен от живота си и мечтае да го промени, Съдбата често му помага. Тя започва да изпраща знаци, които, ако бъдат следвани, е напълно реално индивидът да има по-добър късмет.

Така например в свободното си време рисувате картини или пишете романи, но нямате възможност да превърнете хобито си в професия. И един ден се запознавате с човек, който има непосредствено отношение към сферата на вашите интереси. Това е първият знак. Ако не уловите новото запознанство с две ръце, Съдбата още няколко пъти ще ви сблъсква със същия човек на най-неочаквани места, докато не съобразите, че можете да му покажете творбите си. Ако не се решавате да го направите, Съдбата отстъпва, тъй като сте игнорирали подсказките й, следователно не сте готови да промените живота си.

Важна информация

Случва се знаците на Съдбата да достигат до нас чрез информационното поле, затова трябва внимателно да се отнасяме към всички нови знания, които получаваме неочаквано.

Например тревожи ви някаква ситуация, но не знаете какво да правите и към кого да се обърнете за помощ или съвет. И ето че узнавате за съществуването на хорарната астрология. За вас този термин е непознат, започвате да изяснявате какво означава. Обръщате се към специалист и получавате прогноза за развитието на вълнуващите ви събития. В този случай знак на Съдбата е разговорът, в който сте узнали за възможното решение на своя проблем.

Неочаквани фрази

Понякога знаците на Съдбата идват и чрез средствата за масова информация. Можете да получите подсказка, като просто чуете или видите фраза, заглавие, реклама. Тук обаче трябва да съвпаднат два фактора – вашата моментна мисъл и съобщението, което получавате -т.е. фразата, репликата, заглавието или рекламата са знаци на Съдбата само ако се явяват мигновен отговор на ваш неизречен въпрос.

Знак на Съдбата може да бъде всичко, тъй като в живота ни закономерностите са много повече от случайните съвпадения. Но не бива да зацикляте и върху търсенето на предзнаменования. И не защото няма да ги срещнете, а защото можете да възприемете като знак това, което всъщност не е, и фатално да сгрешите. Не пренебрегвайте неща, които излизат извън привичната картина на света, и тогава Съдбата по-често и охотно „ще разговаря” с вас…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар