7 критерия, по които можете да разберете, че един мъж ще се ожени за вас

Обещание за сериозна връзка. Това са 7 насоки за оценка на перспективите на отношенията:


1. Постепенното увеличаване на времето, прекарано заедно

През първите три месеца честотата и продължителността на срещите ви постепенно се увеличават. Това означава, че вашият мъж взема не импулсивни, а балансирани решения във ваша полза. Ако ви бъде зададен строг график по схемата – понеделник и четвъртък или вторник и петък, може да има други момичета, за които са разпределени другите дни.

2. Ваши ли са уикендите и празничните дни?

Ако срещите с вас се провеждат само през делничните дни, а през почивните дни и празниците вашият мъж е при родителите си или на работа, може би нещо не е наред. Или има друго момиче, или съпруга, или той е прекалено зависим от родители и приятели. Всичко това може да бъде проблем.

3. Прекарвате ваканцията си заедно или поотделно

Ако вашият мъж планира да прекара ваканция само с вас, или той поема инициативата да се присъедини към ваканцията, която сами сте планирали, преди да се срещнете – това е прекрасно. Ако ви изтъкне като теза, че трябва да се отпуснете и да си почините един от друг, ако той силно подкрепя идеята за релаксация по отделно, това значително намалява перспективите за тази връзка от гледна точка създаване на семейство.

4. Имате ли право да му се обаждате и пишете по всяко време на деня или нощта?

Включително – да провеждате видео разговори. Ако имате такова право и мъжът винаги е във връзка с вас, това е добре. Ако след 20.00 часа телефонът му е изключен или рядко се отговаря и не веднага, може би има други момичета или съпруга, или просто не сте приоритет.

5. Имате ли право да излизате заедно с други хора или на публични места?

Ако мъжът не се страхува да отиде с вас до търговски и развлекателни комплекси, да се разхожда с вас на други обществени места (паркове, централни улици и т.н.) – това е добър знак, че се вижда с вас. Ако просто се возите с него в колата и от ресторанта веднага се прибирате в неговия апартамент или хотел, тогава тази връзка може да бъде несериозна.

6. Имате ли право да се тагвате заедно в социалните мрежи?

Ако вашият мъж няма нищо против да публикува ваши съвместни снимки в акаунта ви в социалните мрежи, ако той ги поставя и на своята „стена“ – това е страхотен знак. Ако общуването с вас, както е замислено от мъжа, трябва да бъде скрито от любопитни очи, възможно е тези отношения да не са сериозни в неговите планове.

7. Дали мъж инвестира във вас финансово?

Никой психолог няма да подкрепи мъже, които купуват авторитета си пред жената срещу пари. Нямат подкрепа и жените, които искат да живеят живота за сметка на мъжа. Но тъй като раждането на деца все още включва определен период от живота, когато една жена ще бъде финансово зависима от съпруга си, оценката на финансовото поведение на мъжа е важна.

Ето защо, ако вашият мъж сам плаща за вашата обща културна програма (кафенета, кино, пътувания, пътувания, сладолед и т.н.), не идва да ви посещава с празни ръце, периодично ви дава подаръци, участва финансово в някои от вашите проекти, тогава това е добър знак.

Ако мъжът е алчен или честно казано паразитира с помощта вашите финанси – няма много смисъл да държите на него.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар