Какво не трябва да правите, ако мъжът си тръгне

Ти лайф за Лекува

Ако мъжът внезапно си тръгне от животa на една жена, как може да се преживее този тежък, болезнен, бурен период?


Основното е да разберете навреме, че многото трудности съществуват само във въображението. И … на живо.

Непоносимо състояние е изоставянето, след дълго (или не толкова) съжителство, което е било факт заради не по-малко ценни и значими отношения. След раздялата жената не си намира място, тревогата я помита като вълна. Готова е буквално да изскочи от себе си, за да докаже своята стойност, значимост, непогрешимост в очите на партньора си. Но, каквото и да стори, мъжът си тръгва, без дори да си помисли за евентуално връщане. Понякога, обаче, се случва и немислимото – след раздяла той се връща.

Ако той наистина се върне, нужен ли ни е?

Не, той си е тръгнал и това е края. Всяко ново начало след пореден компромис е мъртвородено, то няма да има същата стойност.

Мъжът си е тръгнал. И сега след него се е образувала огромна дупка. Ужасно неспокойствие, объркване, болка. Ужасът расте, жената всяка секунда иска да се обади, да пише, да направи поне нещо, защото, може би, той ще се смили и ще иска да се върне.

Но по някаква причина тази жена не си прави труда да си зададе един много прост въпрос : ами ако партньорът наистина се върне – нужен ли е той? Ще има ли същата стойност както преди? И какво се случва, когато започне нов кръг от вече възстановени отношения? Заради безпокойството, това тревожно болезнено състояние, жената не осъзнава спокойно какво може да се случи.

В такава ситуация на нея често ѝ е невъзможно да се справи със себе си

Жената започва да извършва грешни действия отново и отново, заради които се презира и мрази себе си. Например, трескаво засилва „наблюдението“ на страниците на бившия в социалните мрежи. Тя безкрайно чака обаждане, след което се разпада и му изпраща SMS, съобщения в месинджъра.

Освен това, колкото по-интензивно тя „обгрижва“ даден мъж, толкова по-голяма е вероятността посланията й да останат без отговор. Мъжете са склонни да наваксват. Но ако той вече е избягал, тогава единствено много стръмен завой може да го върне назад. И жената понякога взема решение за извънредно действие – от един най-обикновен SMS до опит за самоубийство.

Тя просто не е в състояние да понесе копнежа за копнежа си. Тя трябва да направи нещо, за да получи разряд.

Тук е много важно да се разбере, че един поглед върху подобна ситуация, нейната роля в нея може да промени коренно всичко. Основното е да разбере навреме, че много трудности съществуват само във въображението.

Тогава непродуктивната нервност ще намалее, животът постепенно ще продължи да върви, ще се появят нови интереси, ще се върнат радостта и спокойствието.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар