Лесни и ефективни рецепти за лечение със силата на мисълта

промоции

Със силата на мисълта може да се избавите от много неприятни и хронични състояния, ако сте упорити и постоянни

силата на мисълта
Силата на мисълта е в състояние да изцери човешкото тяло

Лечение на главоболие

Седнете удобно и вземете в ръце снимка, направена миналото лято – нека бъде красив пейзаж. Вгледайте се в нея, запомнете всички детайли. След това затворете очи и пресъздайте видяното, като задържите изображението в съзнанието си. Представете си, че лежите на края на прибоя, а плискащите се вълни отмиват болката ви и я отнасят далече в морето.

Лечение на депресия

Представете си малък скалист остров сред океана и себе си като висок и солиден фар на върха му. Стените му са толкова дебели и здрави, че бурните ветрове са безсилни да го разклатят.

В хубаво и в лошо време вие изпращате мощен лъч светлина, сочещ пътя на корабите. А сега се постарайте да усетите у себе си източника на вътрешна светлина, който никога не гасне!

Лечение на стрес

Обидени сте и не виждате изход в дадена ситуация? Представете си, че сте писател, а епизодът, който не ви дава мира, е само страница от живота на литературен герой. Опишете го върху лист хартия като малък разказ от първо лице. Възпроизведете всички събития в най-големи подробности и колкото може по-точно възстановете диалозите. Опишете чувствата си. А след това погледнете на историята като на несполучлива чернова.

Препишете я така, както бихте искали тя да се е случила. Постарайте се да разберете мотивите за постъпките на отрицателните персонажи, съчувствайте им и им простете. Създайте нови диалози.

Разкажете какво усещате сега. Измислете нов финал и развръзка, която ви устройва. И депресията ще си отиде.

За да затвърдите постигнатото започнете прием на хранителна добавка, която има грижата да запази нервната система здрава и силна.

Неврохелт

НЕВРОХЕЛТ е в състояние да сътвори истинско чудо за нервната система, ако приемате този ефективен продукт в продължение на поне 3 месеца.

НЕВРОХЕЛТ е комбинация от пет лечебни гъби, които древната китайска медицина ползва от векове. Днес те са популярни в целия свят, а в България идват под формата на хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ. При безсъние, панически атаки, стрес, депресия, болест на Паркинсон и като помощно средство след прекаран инсулт НЕВРОХЕЛТ дава сила на нервната система да се възстанови и да работи на пълни обороти, без сривове.

Чудодейната гъба Лъвска грива има грижата да запази здравето на мозъка при натоварване, мозъчни инциденти и увреждания.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА НЕВРОХЕЛТ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Още за чудото за нервната система НЕВРОХЕЛТ може да прочетете ТУК

Отслабване с помощта на мисълта

Намерете снимка, където най-много харесвате фигурата си. Може да е направена и преди години. Затворете очи и мислено си се представете в момента, когато е направена снимката – млади, красиви, стройни и щастливи.

Вашето подсъзнание ще възприеме този образ и ще накара организма ви да се настрои към него – да изгаря мастните клетки и да изглажда бръчките по лицето.

Мислен лифтинг

Опитайте със силата на мисълта да се справите и с бръчките, като използвате въздуха и слънчевата светлина. Вградете ги в кожата си, а след това усетете“ как всяка нейна клетка се протяга към сияещия лъч, подмладява се и се опъва.

Психологическо закаляване

Мислено се изкачете на върха на планина, покрита с искрящ сняг. Вдишайте с пълни гърди чистия и мразовит въздух. След сеанса по психологическо закаляване вирусите ще са безсилни пред вас и няма да могат да ви заразят.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар