Хранителна зависимост: 7 начина за ликвидиране на стреса

За няколко седмици, с помощта на тези 7 начина за ликвидиране на стреса ще забравите за хамбургерите и пържените картофи без никаква помощ от психолози


Съпругът ви е забравил за годишнината от сватбата, началникът ви е порицал незаслужено, а новите сандали са се отлепили след дъжда …

Има много причини да се поглезите с десерт, и в същото време да преглътнете кутия шоколадови бонбони, гарнирани със сладолед! Месец по-късно вече не забелязвате, че отиването в сладкарницата е станало навик и две пакетчета захар в кафето са норма.

Нищо чудно, че лекарите дори са въвели термина „пристрастяване към храната”. Да, и да се отървете от това пристрастяване понякога по-трудно от всеки лош навик. Все пак основният му съюзник е чувството на глад. Но има методи, които могат да ви помогнат.

Намерете нови места

Трудно е да не се яде, ако изберете кафене с вкусни десерти за срещи с приятели, колеги и със съпруга ви! Дори и след усещането за ситост, сервитьорът постоянно ще ви предлага менюто цяла вечер. Все пак това е негова работа!

Така че променете самото място. Съпругът ви ще се радва да гледате заедно нов трилър, а приятелките ви – да пазарувате заедно.

Прекарвайте по-малко време у дома

У дома има хладилник, а в хладилника има храна, която мирише изкусително и е страшно вкусна. Помислете дали не може да се запишете на курс, който се провежда вечерно време. Отидете на плуване или на уроци по танци, помогнете на приятел да избере ново кожено яке … На всички тези места рискът от среща с домашната лазаня е минимален, а ако това се случи, цената ѝ ще ви предпази от изкушението.

Успокойте нервите и забравете за сладкишите като средство за успокоение! Поръчайте сега най-доброто естествено средство за справяне със стреса – НЕВРОХЕЛТ!

НЕВРОХЕЛТ е хранителна добавка, която съдържа известната със своите лечебни свойства гъба Лъвска грива. Освен с нея, НЕВРОХЕЛТ дава сила на нервната система и с още 4 лечебни китайски гъби!

НЕВРОХЕЛТ е 100% естествен гъбен продукт в природни капсули!

Хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ спомага и за по-бързото възстановяване при такива състояния като инсулт и болест на Паркинсон.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Още за НЕВРОХЕЛТ може да прочетете ТУК

Променете се

Психолозите са сигурни, че хранителната зависимост произтича от общото недоволство … И дори ако не сте готови сега за преместване, брак и други кардинални промени, започнете с дреболии. Направете това, което отлагате от дълго време … Купете си нов телефон, направете си фотосесия или се разходете до морето. Разбира се, хамбургера е последното нещо, за което ще мислите, докато лежите на плажа.

Задайте си цел

Спомнете си за какво сте мечтали в детството си, как сте искали да ви завиждат… И ако няма такова нещо, намислете си нова мечта. И тръгнете към нея с малки стъпки. Всеки малък успех ще ви мотивира за следващия.

Например, покупката на кола ще ви накара да се научите да шофирате, да спестите пари или да вземете заем, който искате да платите по-бързо. Или пък ремонт в апартамента – докато мислите кое как да стане, ще забравите за изкусителната храна.

Правете нещо ново всеки ден

Задайте си проста цел – да правите нещо ново всеки ден. И нека то бъде пълна безсмислица или нещо тривиално, като нов път към работа или закупуване на книга … Това ще изисква допълнителна концентрация на внимание и ще отвлече мислите ви от храната.

Пийте повече вода

Жадното тяло чувства глад … Особено важно е първо да се пие колкото е възможно повече чиста вода. В края на краищата, тя притъпява чувството на глад.

Влюбете се

И накрая, няма по-добра рецепта за добро настроение, отколкото усещането за любов. Ако на този етап сте свободни, отидете на няколко срещи, а ако не, сътворете си романтична вечер с любимия човек. Опитайте се да си спомните защо го обичате или открийте нови качества в него. Ненапразно казват, че любовта ще спаси света… Защо тогава да не спаси и вас от поредното преяждане?

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар