Как да носите грим на плажа

Лятото най-накрая е в разгара си, и вие най-вероятно ще обикаляте плажове и басейните, но как точно трябва да постъпите с грима си? Всеки знае, че носенето на тежък и плътен грим в жегата (особено ако сте навън по цял ден), или по време на плуване е голяма грешка. Но слава Богу, има много други начини, чрез които можете да изглеждате безупречно на слънце, без да полагате тежък грим.

Използвайте слънцезащитен крем
Започнете с прилагане на малко количество слънцезащитен крем по лицето и шията. Масажирайте бавно кожата си и оставете да изсъхне за около 5 минути, преди да правите каквото и да било друго. След това вземете попивателен лист (NOOO! Acne – 3та стъпка) или салфетка и попийте мазните области като Т-зоната, за да сте сигурни, че всичката излишната мазнина е попита.

Прикрийте несъвършенствата
Изберете си пудра или фон дю тен със защитен фактор – не само, че ще паси кожата ви от слънцето, но и също така ще ви даде покритие и ще запази кожата ви матова, вместо мазна. Приложете пудрата по лицето и шията, за да се гарантира равномерно покритие.

Водоустойчива спирала
Поставете на миглите си водоустойчива спирала. Хубаво е да се сложи Само един или два слоя с идеята да не изглеждат дебели и тежки.

Защитете вашите устни
На последно място, използвайте SPF балсам за устни, за да ги защитите от вредните лъчи и да ви придаде мекота и сочност на устните.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар