Новата колекция обувки пролет-лято 2012 на Лубутен

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Кристиан Лубутен отново ни зашемети със своята нова колекция обувки за сезон пролет-лято 2012. Моделите са с ярки цветове, бродерии, украсени в пайети и инкрустирани камъни. Впечатляващите модели на талантливият дизайнер с всеки следващ сезон стават все по-дръзки и необикновени.

Новата колекция почти изцяло се състои от обувки, предназначени за по-специални поводи. И този път не липсват модели с шипове. Материите са кожа и сатен, а предпочетените цветове са розово, аквамарин, червено и жълто.

При този ексцентризъм и безспорно уникален дизайн едва ли някоя жена би устояла…

Основната цел на Лубутен е да направи жените да изглеждат красиви, а краката им толкова изящни и дълги, колкото е възможно. Обувките украсява с камъни, ленти, панделки, пера, лачена кожа, дантела… Вдъхновението му идва и от една изложба на обувки, която окончателно подпалва огъня на страстта и връщане назад няма! И все пак, кой би отрекъл – по-голямо вдъхновение от женската красота не съществува!

Кристиан Лубутен – моден феномен. Ако харесвате различното, екстравагантното и екзотичното – това  е вашият човек! Все пак да бъде оригинален е нещото, което всеки иска, а още повече когато става дума за обувки!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар