Вижте новото носле на Преслава!

Преслава е коригирала носа си!

Поп фолк иконата Преслава е нанесла пореден удар върху конкуренцията си, внасяйки още едно подобрение във външния си вид – тя е коригирала носа си, пише електронното издание sin.bg.

Според колегите, на кадър от новата песен на брюнетката към песента „Лудата дойде”, който се разпространява лавинообразно в социалните мрежи, видима е промяна в начина, по които гордо стърчи нослето на лицето на Преслава.

Разбира се, първата реакция е, че става дума за ринопластика, на която певицата се е подложила, за да скъси носа си и за да бъде премахната малката гърбичка, която беше нейна запазена марка.

Не са малко и съмненията, не операция е разхубавила носа на изпълнителката на десетки хитове, а добрият стар Фотошоп, с който кадърът е обработен преди да види бял свят.

Въпреки че мнозина отчитат, че във външния вид на любимката им промяна има, най-верните й фенове не желаят да повярват, а и да признаят, че тя е посегнала на лицето си, сядайки под ножа. Изтъкват се оправдания, че става дума за грим, за игра със светлините или просто за въображение.

Самата Преслава, нито хората, отговарящи за стайлинга й, не са оповестявали подобни подобрения във външния й вид. Така че каква е истината очакваме да разберем в най-скоро време!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар