Защо сънят с маска за сън е нездравословен?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Както се оказа, сънят с маска за сън има много недостатъци…

Защо сънят с маска за сън е нездравословен

Одри Хепбърн ни представи маската за сън след прожекцията на мелодрамата „Закуска в Тифани“. Нейната героиня, Холи Голлайт, обичаше да си ляга късно, а слагането на любимия й аксесоар, обримчен със златна плитка, бе незаменим помощник по времето, когато слънчевите лъчи отдавна са огрели стаята, но въпреки това тя ще спи в непрогледен мрак.

Днес повечето жени имат маска за сън в своето нощно шкафче … И ако не е под ръка, тогава маски за сън се раздават в самолети, хотели и дори в чакални.

Но, както се оказа, необходимото нещо за добър сън има минуси, които са не по-малко от предимствата!

Според учените (разбира се, британците!), жените, които злоупотребяват с помощта на този аксесоар и го използват всеки ден, по-често страдат от ранни бръчки. Нищо чудно, защото маската приляга плътно към лицето и може да създаде гънки по кожата, особено ако спите с лицето надолу върху възглавницата.

Но още повече вреда изследователите намират в ​​процеса на събуждане, когато човек носи маска за сън върху очите.

Сутрин реагираме на слънчевите лъчи, а сънят ни вече не е толкова силен, колкото през нощта или вечерта. Превръзката не ни дава възможност да се подготвим за събуждане. А звъненето на будилника ще бъде стресиращо дори след 10-11 часа сън, обясняват учените.

От друга страна, те не виждат нищо лошо в употребата на маската за сън, когато случаят го изисква, като например дълъг полет.

Друга вреда от нощната превръзка е пристрастяването. Приемайки навика да се заспива в тъмнина, ще бъде трудно да отидем в царството на Морфей с лампите и светлините от съседната стая. Ако сега нямате проблеми със съня, специалистите не съветват да си купувате маска за сън само защото е модерно или всеки го прави. Друг въпрос е, ако страдате от безсъние или графиците на членовете на семейството са различни … Тогава маската ще бъде в състояние да осигури здравословен 8-часов сън. Най-важното тук е да претеглят плюсовете и минусите.

Разбира се, при по-упорити проблеми със съня, особено ако са съпроводени с паник-атаки, неврози и дълговременна хронична умора, се препоръчва да се използва хранителна добавка, която да подобри съня.

Най-доброто решение при безсъние е да изберете хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ.

Потребителите, които вече са го ползвали, наричат НЕВРОХЕЛТ „чудото за нервната система“. Тази изключително ефикасна комбинация от изсушени гъби: Шийтаке – (Lentinula edodes), Херициум (Hericium Erinaceus), Копринус (Coprinus Comatus), Рейши (Ganoderma Lucidum). Освен това в състава на НЕВРОХЕЛТ има фибри, антислепващи агенти (микрокристална целулоза, магнезиев стеарат).

Възползвайте се от доказаната сила на гъбата Лъвска грива, подобрете съня, упокойте нервната система и си осигурете спокойствие и сила през деня. В комбинация с останалите лечебни гъби тя ще подсили имунната система, както и ще подпомогне възстановяването след прекаран инсулт.

Повече за НЕВРОХЕЛТ може да прочетете ТУК.

Ако решите да поръчате хранителната добавка за възстановяване на съня и елиминиране на безпокойството, може да го направите като се обадите на: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79.

Източник: www.wday.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар