Секс-гледката, която той си умира да види

Въпреки че е малко хард и нецензурна, тази неустоима гледка ще те превърне в кралица в спалнята и.. в неговия свят.

Знаеш, че мъжете обичат да зяпат гърдите ти. Също и из­ражението ти по време на ор­газъм. Но експертите твър­дят, че има нещо друго, което момчетата наистина си уми­рат да видят в леглото. „Мъ­жете се възбуждат много сил­но, когато гледат как проник­ват в теб“, твърди Иън Кернър, автор на Първо тя. Клипо­вете с близки планове на про­никване са топ по посещения в секс сайтовете. Добре тога­ва! Решихме да изследваме въ­проса в детайли, защото ви­наги сме били любопитни как­ви са новите начини да разчу­пим нещата.

ЗАЩО ТОВА ГО ВЪЗБУЖДА ТОЛКОВА

На пръв поглед може да ти из­глежда малко шокиращо, че той иска да гледа собствения си пе­нис по време на секс. Но идеята придобива смисъл, след като я обяснят специалистите. „Не­щата опират до това, че мъ­жът иска да има сексуална мощ в леглото – обяснява Кернър. Ко­гато вижда как прониква в теб, това го убеждава, че ти доста­вя огромно удоволствие“.

Освен това, мъжете се въз­буждат от факта, че това е мръснишка гледка, която е мал­ко, но все пак извън нормата. Често пъти хората го правят на тъмно, под завивките или в пози, при които мъжът не виж­да лицето или тялото на же­ната. Затова 3а него е толко­ва разпалващо и еротично да го правите по начин, който му да­ва възможността да наблюдава ясно целия екшън. „Той има усе­щането, че разбива някакво та­бу, когато хвърли поглед върху нещо толкова нецензурно. Но дори да оставим това настра­на, просто картината е супер възбуждаща“, казва Кернър.

КАК ДА МУ ПОКАЖЕШ ТАЗИ ГОРЕЩА ГЛЕДКА

Ако искаш да държиш нещата под контрол, седни върху него, наклони се назад и постави ръце върху бедрата му. Така ще отво­риш зоната на таза и ще бъдеш изцяло на показ пред него. Това е една от най-секси позите, кои­то да опиташ, защото той ще има възможността да наблюда­ва как членът му влиза в теб и в същото време да гледа как ти се движиш нагоре и надолу“, каз­ва Джейми Уаксман, съавтор на Горещ секс: над 200 неща, които да пробваш довечера.

Искаш той да поеме нещата в свои ръце? Нека да те хване откъм гърба и да наведе глава­та ти към леглото — така тя­лото ти е под ъгъл, който му позволява да вижда какво става там долу и да гледа как проник­ва в теб. „Тези пози работят по два начина – казва Уаксмън. – Те му дават шоуто, 3а което копнее и в същото време са су­пер приятни 3а теб“, допълва експертът. А защо и ти да не се полюбуваш на гледката, щом позата го позволява? Кой знае, може да ти подейства също толкова възбуждащо, колкото и на гаджето ти!

  •  Cosmopolitan

 

 

Вижте още за неговите тайни желания

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар