Курникова заголи безкрайни бедра заради риалити

Курникова впечатлява с уникални извивки

Анна Курникова за пореден път предизвика мъжкитe въздишки, позирайки в умопомрачителна фотосесия. Въпреки че в скоро време тя не е демонстрирала сексапила си на корта, не й бяха нужни кой знае колко старание и усилия, за да привлече интереса върху уникалната си снага.

Госпожица Курникова, на прелестните извивки на която от години има удоволствието да се наслаждава певецът Енрике Иглесиас, се съгласи да се снима в провокативна фотосесия за рекламната кампания на ново американско риалити – “The Biggest Loser”, разказва българско електронно издание.

Не само че ще се снима, но и ще участва в него – Анна ще тренира заедно с избраните за участие в предаването герои, които ще са запуснати и изглеждащи зле, но които ще имат една основна цел – да влязат във форма.

Самата Курникова не се е появявала в подобни фотосесии от доста време – може би почти от началото на връзката си с латино изпълнителя. Но това никога не й е било проблем, защото красавицата твърди, че няма необходимост да се доказва пред други мъже.

Мъжът, от когото се интересува, я харесва и боготвори, което й е достатъчно условие да изглежда и да се чувства добре.

Е, няма как – участието й във въпросното риалити ще накара и други мъже да се чувстват добре!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар