Да бе! Обявиха Бионсе за най-красивата жена на планетата!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Наистина ли Бионсе е най-красивата жена в света?

Бионсе – американската изпълнителка с гореща кръв – е обявена за най-красивата жена на планетата. До тази си титла певицата се добра, след като бяха изчислени резултатите от проведена сред читателите на популярното списание People анкета. Според предобладаващата част от анкетираните, след като е родила първата си рожба, Бионсе буквално е започнала да сияе от красота и сексапил, пише електронното издание hotarena.net.

Толкова ли е красива Бионсе?!

Освен че е най-красивата жена, оказва се, че Бионсе е и най-красивата майка, продължава изданието, като с това си отличие измества от първото място доказано красиви и утвърдени в блясъка и очарованието си майки като Анджелина Джоли и Дженифър Лопес.

Малко след като стана майка, Бионсе изрази пред медиите емоциите, които я карат буквално да сияе – това са топлите чувства и щастието, които провокира в нея мъничката Блу Айви – рожбата на любовта им със съпруга й Джей Зи.

Нещо повече – светските хроникьори засичат дивата все по-често на равни обувки, в спортно облекло и с удобни аксесоари, косата й е драстично подкъсена, но това сякаш я прави още по-женствена и очарователна.

Самата певица споделя, че никога не се е чувствала по-красива от сега.

Но едва ли е чак толкова красива, че да бъде наречена най-красивата жена в света. Какво мислите вие?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар