Как да съчетаем цветовете правилно върху лицето си?

Лесно може да се направи грешка при комбинирането на различните нюанси

Ето как да избегнете това.

лицето

Не правете тези грешки

Има няколко основни правила, които е добре да спазвате, ако решите да използвате по-ярки нюанси върху лицето си. Те не са сложни, но са от решаващо значение, за да не се получи обратен ефект. Тъй като става дума за по-силни цветове, трябва да се работи деликатно. И невинаги проблемът е в количеството, а по-скоро в съчетаването на отделните нюанси върху лицето.

Студени или топли

Ако решите да заложите на сенки в топлата гама, задължително червилото и ружът са също в топла тоналност. И обратното – студените цветове се комбинират само със студени. Когато се гримирате, това е едно от основните правила, които е добре да спазвате.

Променящи се нюанси

Както при всяко смесване на цветове, и при грима няма как, ако положите един върху друг два цвята, да не се получи друг нюанс. Ако не целите специално такъв ефект, по-добре избягвайте подобно смесване, пише „Жуpнaл“.

Контрасти

Силните и смели контрасти са ефектни, но само в определени ситуации. Рано сутрин и на работа, където е подходящ по-делови външен вид, те са неподходящи. Не е проблем да използвате повече цветове върху клепачите си, но в такъв случай е по-подходящо да бъдат в близки нюанси, за да се получи едно естествено преливане и по-мек ефект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар