Как да съчетаем цветовете правилно върху лицето си?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Лесно може да се направи грешка при комбинирането на различните нюанси

Ето как да избегнете това.

лицето

Не правете тези грешки

Има няколко основни правила, които е добре да спазвате, ако решите да използвате по-ярки нюанси върху лицето си. Те не са сложни, но са от решаващо значение, за да не се получи обратен ефект. Тъй като става дума за по-силни цветове, трябва да се работи деликатно. И невинаги проблемът е в количеството, а по-скоро в съчетаването на отделните нюанси върху лицето.

Студени или топли

Ако решите да заложите на сенки в топлата гама, задължително червилото и ружът са също в топла тоналност. И обратното – студените цветове се комбинират само със студени. Когато се гримирате, това е едно от основните правила, които е добре да спазвате.

Променящи се нюанси

Както при всяко смесване на цветове, и при грима няма как, ако положите един върху друг два цвята, да не се получи друг нюанс. Ако не целите специално такъв ефект, по-добре избягвайте подобно смесване, пише „Жуpнaл“.

Контрасти

Силните и смели контрасти са ефектни, но само в определени ситуации. Рано сутрин и на работа, където е подходящ по-делови външен вид, те са неподходящи. Не е проблем да използвате повече цветове върху клепачите си, но в такъв случай е по-подходящо да бъдат в близки нюанси, за да се получи едно естествено преливане и по-мек ефект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар