Стратегията „син океан, червен океан“ обещава спокойствие и растеж в службата

Ти лайф за Лекува

Вредният навик, от който трябва да се освободите, за да плувате в „син океан“, е да се скатавате

Много често подчинените се въздържат да предлагат идеи, защото знаят, че цялата или поне по-голямата част от работата по осъществяването им пада върху автора. Като се замислите, естествено е да бъде така и точно в това е вашият шанс за успех в кариерата. Повечето хора се задоволяват да са просто изпълнители на задачи, спуснати от шефа. Така се оказват в „червен океан“ с още десетки или стотици служители, които вършат доста сходни дейности и се хапят до кръв помежду си в старанието да бъдат забелязани от шефа.

Никой няма да ви обърне внимание, ако сте като всички

Вашият нов продукт е вашата идея как да изпълните поставена задача, за да получи екипът или фирмата по-добър резултат. Когато дадете разумно предложение, ще се озовете в“ син океан“ сред малцината, които не просто искат да се развиват в професията си, да получават повече пари, да заемат по-висок пост, но и предприемат действия, за да постигнат целите си.

Началото на годината е време да направите нещо за кариерата си, но ви е нужен и план. Измислете личната си стратегия „Син океан“, уточнете с какво да започнете и какво смятате да постигнете примерно до края на март. Във всяка стратегия е важно в дългосрочната цел да има по-малки и по-бързо постижими цели, за да се самовдъхновявате от успеха.

Бъдете готови и в един момент да се окажете в океан с модния за годината лилав цвят. Никой не може веднъж завинаги да плува в “ син океан“, защото винаги се намират колеги, които също се преместват в него и започва кървава конкуренция. Водата става първо лилава, после виолетова, накрая червена. И пак трябва да търсите сини дълбини. Но вече знаете как работи стратегията.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар