Прогноза за април: какви изненади да очакваме от месеца на Овена?

промоции

Още малко и пролетта ще встъпи напълно в правата си. Снегът се стопи, птичките пеят, слънцето грее и на душата ни става топло и радостно

овена
А и звездната картина за предстоящия месец април се очертава напълно позитивна, което може само да ни радва.

Практически у всекиго от нас възниква желание да се прояви, да разкрие творческия си потенциал. И няма значение къде работим и какъв пост заемаме: нестандартният подход се приветства във всяко занимание. Хората на изкуството изпитват невероятен подем, тъй като музите ги посещават със завидно постоянство. Така че в месеца на Овена са препоръчителни концерти, спектакли, изложби – няма да се разочаровате със сигурност.

Науката също не изостава. Инженерите, изследователите, научните работници са напълно отдадени на заниманията си. А главното е, че имат куп оригинални и перспективни идеи, така че е основание можем да очакваме множество открития – големи и малки.

Всичко им се получава и на педагозите – от възпитателите в детските градини до професорите във вузовете. Изобщо въпреки навика си, тази година Овенът е невероятно мил, чувствителен, разбиращ. А къде се дяна природната му войнственост? Например поведението на началството е неузнаваемо. Виждаме пред себе си не суровия бос, а буквално роден баща, който е готов на всичко за голямото си семейство, тоест за трудовия колектив. Неведнъж през месеца шефът ще изпитва пристъпи на щедрост: ту премия ще даде, ту ще повиши нечия заплата, ту нова техника за офиса ще купи.

С една дума, работата спори, възнагражденията и хонорарите се изплащат редовно. Не живот, а мечта!

При това у дома Също нещата са отлични: никакви спорове, пълно взаимно разбиране. Само че милите дами да не се опитват да установят матриархат: за мъжете като никога е важно да се усещат глава на семейството. А за децата трябва да си отваряме очите на четири.

Възрастните също създават проблеми: бързо се уморяват, чувстват се зле, настроението е минорно. Погрижете се и за малките, и за големите – те имат нужда от това.

Природата е способна да ни поднесе неприятни изненади във вид на наводнения и земетресения.

МАГИЧЕСКИ ОГЪН

За да е успешен целият месец, носете със себе си символа на небесния си покровител – укаршение (най-добре златно или позлатено) с изображение на зодиакалния ви знак. Не забравяйте и да поставите съответния фототапет на монитора на домашния компютър и на мобилния телефон.

Да припомним, че стихията на Овена е Огънят, затова в източната част на дома периодически запалвайте свещи, аромалампа или лампадка. И вперили поглед в пламъка, общувайте със звездния си покровител.

СРЕЩА СЪС СЛЪНЦЕТО

За поддържане на тонуса се препоръчват упражнения, укрепващи стъпалата – например скокове с приземяване на петите. Полезно е въртенето на главата (раздвижва кръвта и укрепва мускулите на врата) и разбира се – тичане. Пролетта идва, така че тичайте в близкия парк на среща със слънцето.

Лека пролетната енергия постепенно изпълва организма ви.

Менюто също трябва да съответства на сезона. Откажете се от лютото и горчивото. Никакви яйца и пикантни подправки. Не злоупотребявайте със солената храна. Гответе ястия от свинско, птици, черен дроб, бъбреци и морски дарове. Пийте чай с лимон, а сутрин непременно употребявайте киселомлечни продукти по свой вкус.

НАСЛЕДСТВОТО НА ОВЕНА

До отпуската е още далече, но ако не ви се седи у дома и ви предстои командировка, вслушайте се в съветите ни. Смело можете да се отправите към Шри Ланка, Малдивите, Малайзия, Виетнам, Бутан, Камбоджа. Там бизнесът ви ще процъфти. В Бразилия, Суринам, Гвиана и на остров Нюфаундленд няма какво да правите – това са зони с повишен риск за пътешествениците.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар