Всички вече са правили секс, само аз не съм!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всички са правили вече секс, или всички твърдят, че са правили вече секс?


Няма как да знаеш, а пък няма нужда да се тревожиш за неща, които не знаеш. Когато пораснеш още малко, ще разбереш, че хората лъжат на кило и без да им мигне окото, особено когато става въпрос за секс. Да, дори възрастните лъжат ужасно често на тази тема. Първо, защото в повечето случаи е нeдоказуемо. Второ, защото това автоматически ги издига най-вече в собствените им очи.

Във възраст, в която всеки си умира да изглежда по-голям, отколкото е, най-лесно тази илюзия се постига с лъжата, че този някой вече е правил секс. Така че не вярвай на всичко, което ти се казва.

Но да приемем, че наи­стина всички освен теб са правили вече секс. Това не е състезание. За да пра­виш секс, не е необходимо единствено да притежа­ваш съответната анато­мия и партньор със съо­тветното желание. За да правиш секс, е необходи­ма и зрялост. Чувал си, че с годините сексът става все по-добър, нали? Не го каз­ват случайно и не го каз­ват, защото с годините хо­рата ставаме по-разкрепо- стени. Не, точно обратно­то. Задръжките ни с годи­ните растат, но зрелостта, която идва с опита и вре­мето, оказва своето огром­
но влияние върху удовол­ствието от правенето на любов.

Знаеш ли между другото, че делфините са един­ствените животни, които изпитват удоволствие от секса?

Другите извършват просто полов акт с цел раз­множаване. Никога не забравяй, че има секс и секс.

Малко или много в тийнейджърска възраст, каквото и да ти говорят „разбираните“ , хората не могат да достигнат онова удоволствие, което идва с годините. Така че ако не целиш размножаване, за къде бързаш?! Всяко нещо се случва, когато му дойде времето. А това, че ще започнеш да водиш полов живот след връстниците си, има своите предимства. Ще пропуснеш всички онези неловки моменти, в които лежиш потен до някого и се чудиш какво толкова му хвалят на това „клатене“.
Няма нужда да разговаряш за своята девственост с хора, които биха се отнесли подигравателно към теб. Толкова им са възпи­танието и интелектът. Просто не се срамувай от факта, че си девствен/а и бъди сигурен/а, че все още нищо не си загубил/а.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар