„Спайс Гърлс“ се събират срещу 10 милиона паунда

Ти лайф за Лекува

Петте ще се съберат за пръв път в една стая от 2012 г. насам

„Спайс гърлс“ се събират отново, след като Виктория Бекъм най-сетне се съгласи пак да бъде част от групата, гръмна в. „Сън“.

Спайс гърлс

„Спайс гърлс“ се събират

Всяка от петте звезди ще получи по 10 млн. британски паунда за участието в нови проекти, но Виктория е поискала гаранции, че не трябва да пее.

42-годишната Мел Би (Скеъри Спайс) трябваше да долети в Лондон от Лос Анджелис за тайна среща с бившите си колежки от групата – 43-годишната Виктория (Пош Спайс), 42-годишната Ема Бънтън (Бейби Спайс), 44-годишната Мел Си (Спорти Спайс) и 45-годишната Гери Хорнър (Джинджър Спайс).

Петте ще се съберат за пръв път в една стая от 2012 г. насам. Зад това начинание стои мозъкът на риалити шоуто „Поп идол“ – 57-годишният Саймън Фулър. Смята се, че именно той е обещал на дърпащата се Виктория, че нейният вокал няма да е нужен.

„Никой не вярваше, че тази поп група ще се събере отново – заяви пред „Сън“ източник, близък до петте звезди. – Но след дълъг период на преговори Виктория се съгласи, че е дошло времето да се работи по нови проекти тази година. Това е много вълнуващо, защото тя винаги заявяваше категорично, че няма да се върне“.

Спайските обмислят телевизионен проект в Китай, ново тв шоу за таланти, рекламни споразумения и сборен албум с най- големите им хитове.

„Виктория и Гери се съгласиха, че би било невъзможно да участват в цялостно турне поради семейни и бизнес ангажименти – допълни източникът на „Сън“. – Сега, когато е топ дизайнер, Виктория не е склонна да пее, но иска да прави пари, които да налива в бизнеса си“.

Модната империя на съпругата на Дейвид Бекъм, която бе основана през 2008 г., излезе на загуба от £8,4 млн., изтъкна „Сън“, цитиран от „Телеграф“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар