Уикенд с приятелки? Как да подготвим любимия за кратката липса

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Искате, а и трябва понякога да прекарате поне един уикенд с приятелки. Това ще освежи семейния живот и отношенията с вашия съпруг


Партньорът ви се чувства изоставен, обиден, наранен, че ви е хрумало да се забавлявате без него. Това за него е равнозначно на признание, че вече не ви стига да сте с него, а си търсите друга компания за цели два дни. Може би даже не го обичате, като преди, щом имате нужда да се забавлявате с приятелки.

Бъдете сигурни, че е точно това, ако не каже нищо против, като го попитате дали е съгласен да идете на женския уикенд, а после започне мълчаливо да се цупи. Той ви показва, че страда и незабавно трябва да му обърнете голямо внимание.

Няма нужда от думи, а от действия. Лошо ще направите, ако вземете да обяснявате, че разбирате как се чувства, но няма защо да се притеснява – вие много си го обичате. Така ще се издадете, че сте разбрали за слабостта му. А всеки мъж най-много мрази да изглежда слаб пред любимата жена, дори когато тя самата е тази слабост.

Затова не приказвайте, а показвайте. Преди да обявите намерението си за женския уикенд, до отпътуването и след връщането бъдете много ласкави, поглезете го, направете нещо специално за него

Идеалният вариант е да организирате предния уикенд само за вас двамата. Трик е да идете в същия хотел, където ще отседнете после с приятелките си. Кажете, че като сте го разглеждали в интернет, много ви е харесал и затова сте решили непременно да го посетите и с любимия. Така мъжът ви ще е наясно какво е това място и нито ще се тревожи, нито ще има подозрения.

Да не вземете да се прехласвате колко великолепно сте си прекарали с дружките, щом се върнете. Той ще го почувства като кръвна обида. Задоволете се с обяснението, че сте успели да се наприказвате и сте се освежили. Внимавайте с думи като „промяна“, „забавление „,“ смях“. Не влизайте в много подробности, за да не си направи любимият някой погрешен извод и да го използва я като повод за ревност, я като доказателство, че той вече не ви е достатъчен, щом сте толкова щастливи от промяната.

Не забравяйте да му кажете, че всъщност ви е липсвал. Няколко пъти

Вероятно още 2-3 дни ще се цупи, но вие продължавайте да му показвате колко много го обичате.

А докато сте с приятелките, не се чувствайте виновни, че сте изоставили мъжа и децата, за да се забавлявате. За вас това е ново, но милиони жени го правят, даже често. Не е грях и най-влюбените двойки да се разделят понякога. Така връзката им наистина става по-силна.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар