Как се избира подарък на жена: кратък наръчник за мъже

Да се избере подарък на жена, особено – любима жена, не е лесна работа. Затова ви предлагаме няколко кратки съвета, които ще ви ориентират в „сложната“ ситуация


Парфюм за подарък е абсолютно клише. Парфюм обаче винаги си трябва. Внимавайте все пак какви аромати предпочита любимата ви. Ако си пада по цветни нотки, ще е пагубно да й връчите някоя тежка миризма, дори да е модерна този сезон. За всеки случай обявете, че докато сте избирали този парфюм; сте си представяли как вълшебно ухае върху нейната кожа. Така е по-вероятно да го слага, дори да не го харесва. В краен случай може да купите позната марка, която жена ви е ползвала, и да я придружите с подходяща история от общите ви спомени.

Може да вземете комплект с парфюм, дезодорант, душ гел, но в никакъв случай само дезодорант, душ гел, шампоан, сапун и т.н. Това са хигиенни средства, не са подаръци.

Дори любимата ви да харесва арт предмети, не е много сигурно, че ще се зарадва на картина или ваза

Все пак тя очаква от вас нещо лично. Но ако нещо колекционира, може да обогатите сбирката й. Или пък да обявите, че поставяте началото на традиция – за всяка Коледа ще подарявате на съпругата си хубава картина.

Ако много, много се затруднявате какво да изберете, можете да подготвите жена си за някое от трите неща, които по принцип са забранени за мъжа, защото се смятат за липса на внимание. Първото и най-приемливото е да предложите заедно да отидете за нейния подарък. Кажете, че за вас е удоволствие да я гледате как си избира дрехи, аксесоари, козметика. (Репетирайте пред огледалото, за да го кажете с най-искрен тон, ако по принцип се ужасявате да ви мъкне по магазини. И ненавиждате да висите край нея с отегчена физиономия, докато тя сменя панталон след панталон и ви пита кой й стои по-добре.)

Гледайте да не стигате до това да й връчите ваучер за пазаруване от марка, която тя харесва, или да й дадете пари, за да си купи сама нещо. Това по никакъв начин не прилича на подарък, който дълго и с трепет сте избирали, за да изненадате и зарадвате любимата. Но пък ако досега обикновено изненадата се е оказвала неприятна за нея, простено ви е.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар