Прогноза за февруари: здраве, начинания, пари

промоции

Прочетете тази прогноза за февруари и разберете как да предпазите своето здраве, да пазите своите пари и да имате успех във всички начинания


ЗДРАВЕ

Всекидневно, а дори и всекичасно се вслушвайте в организма си. В случай на неразположение се обръщайте за съвет към лекар. Осигурете си максимум релакс за себе си, максимална грижа за скъпоценното ви здраве. Повече активно движение. Започнете най-накрая да се храните правилно! Нека ви стане правило разходката преди сън.

Неблагоприятни дни за здравето: 16 и 20 февруари.

НАЧИНАНИЯ

Периодът е подходящ за всякакви начинания, както и за продължение и възраждане на проекти, които по някакви причини сте изоставили. Вдъхновението ще ви изпълни със сили и енергия и с особена работоспособност. Търсете го сред природата по време на вечерни разходки и пътувания в провинцията в почивните дни.

ПАРИ

Пари, пари и още веднъж пари! До края на март имате всички възможности да получите добър доход, при това от съвършено различни източници (понякога напълно неочаквани).

Добре е да правите вложения, да инвестирате. Не се забранява и да харчите. Харчете за себе си, за семейството, за роднини и близки. Обезателно отделете известна сума за благотворителност. Не се скъпете – колкото повече пари отпуснете с леко сърце, толкова повече, в края на краищата, ще получите.

БИЗНЕС, РАБОТА, КАРИЕРА

През февруари можете да разчитате на лесно изкачване по служебната стълбица, повишение на заплатата или нова работа, ако желаете такава промяна.

За хората, които имат личен бизнес, новините са добри: делата ви ще са успешни: очакват ви нови проекти, нови възможности и нови варианти на развитие.

Информация за тези, които смятат да започнат бизнес – максимално добре ще тръгне всичко, което по някакъв начин е свързано с огъня и светлината: свещи, осветителни тела и т.н. Повишено е търсенето на всичко, което е ръчна изработка, всякакъв хендмейд носи добра печалба. Топлите плетени неща, бродерия, украшения, картини и рисунки, изделия от дърво и глина – всичко това е на мода.

Максимално благоприятни дни за бизнеса, установяване нови контакти, срещи и преговори 18, 19 февруари.

ПЪТЕШЕСТВИЯ

За пътешествия подхождат обичайните направления. Именно обичайните! Отидете там, където вече сте били. По-добре не залагайте на нови дестинации. Всичко трябва да ви е познато. Това гарантира най-добрия и незабравим отдих.

Главният отдих в тези дни трябва обаче да не е извън, а вътре у вас: мир, покой, топлина в душата са най-важни. По-често си запарвайте полезен ароматен чай и пътешествайте из „уличките“ на своята душа, на паметта, подсьзнаююгоси, вашите мисли и мечти.

БЕЗОПАСНОСТ

Важното, което трябва да помните по отношение на безопасността, е да държите мислите, чувствата и емоциите си в хармония и равновесие. Опасност могат да създадат разклатените нерви, излезлите изпод контрол емоции и предизвиканите от тази взривоопасна смес действия. Ако чувствате, че в даден момент сте препалено емоционални, напрегнати или уморени, не вземайте никакви решения, не казвайте нищо важно и нищо важно не вършете. Преди да отговорите на възмутило ви изказване, вдишайте дълбоко три пъти и едва след това изкажете мнението си.

В тези дни ви се дават нови възможности, енергиии, сила, вдъхновение. Ако се справите с мощните потоци енергия, ви очакват успех, изобилие, процъфтяване, любов и щастие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар