Искате той да тича след вас? Направете тези неща!

Всичко е във ваши ръце

Ще ви разкрием няколко изпитани трика, благодарение на които ще накарате избраника на сърцето ви да тича след вас.

Ако ви е дошло до гуша да сте мила, угаждаща на представителите на силния пол и разбираща, а те нагло да ви показват, че не означавате нищо за тях, то със сигурност е време да се запознаете със следващите редове.

флирт

Флиртувайте с други мъже

Освен това е крайно време той да започне да тича след вас, а не вие след него. Разбира се, и за този проблем има решение.

Можете да го накарате да тича след вас и да забрави, че съществуват други жени. Нужни са ви само малко хитрост и следните съвети:

Създайте мистичност около себе си

Не се чувствайте длъжна да отговаряте на всеки негов въпрос с най-малките подробности. По този начин със сигурност няма да привлечете интереса му. За сметка на това, ако се направите на разсеяни и просто се усмихнете загадъчно, той със сигурност ще бъде много по-заинтригуван. Оставете фантазията му да работи и да разиграе всички възможни сценарии.

Отдръпнете се

Ако сте страната, която постоянно звъни по телефона, е време да спрете. Не поемайте инициативата за каквото и да било, свързано с него. Не му давайте и обяснения за внезапната ви на пръв поглед промяна. Имайте търпение и резултатът няма да закъснее.

Поиграйте си с него

Когато ви покани на среща, приемете с охота, но след това я отменете. Също така можете да му дадете знак, че го харесвате, а след това да спрете да му обръщате внимание.

Манипулациите имат огромна сила, така че не я подценявайте.

Променете външността си

Не се страхувайте от рязката и нетипична за вас промяна на външния вид. Тази промяна често пъти се оказва изключително успешен ход за завладяване сърцата на представителите на силния пол.

Флиртувайте с други мъже

Единственото условие е да не го правите твърде очебийно, защото ще изглеждате смешно. Можете да го изкарате от равновесие с лек флирт или пък закачливи погледи към друг мъж.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар