Седмичен хороскоп: Големи промени за Близнаците, важни задачи за Водолеите

Седмичен хороскоп за 25-31 декември

ОВЕН – Вие хвърляте доста усилия, но се появяват нови и нови проблеми и получаването на дългоочаквания резултат все се отлага. При решаването на финансови въпроси акцентирайте върху икономиите.

ТЕЛЕЦ – Хората около вас ще ви оказват натиск, но не се поддавайте. Гледайте да не променяте плановете си, за да не претърпите неуспех. Много важни остават отговорността и самодисциплината.

БЛИЗНАЦИ – В личните отношения са възможни големи промени. Звездите покровителстват онези представители на знака, които са решили да търсят своята половинка.

Водолеите

Важни задачи за Водолеите

РАК – Не е изключено около вас да се появят нови хора, които в скоро време ще се окажат много полезни. Не забравяйте обаче и предишните си съюзници.

ЛЪВ – Ще се отдадете на желанието да потърсите друго приложение на вашите таланти и способности. Бъдете по-смели при експериментите и се откажете от старите стереотипи.

ДЕВА – Най-трудно ще бъде на представителите на знака, които са свикнали да кръжат в орбитата на фантазиите, да правят планове, изхождайки от своите илюзии, а не от реалното положение на нещата.

ВЕЗНИ – От една страна, настъпва време да завършите много дела – гледайте правилно да оцените начинанията. Сега е важно да не се хвърлите да оправяте старите си грешки.

СКОРПИОН – Дръжте на последователността, бъдете спокойни, уравновесени и хладнокръвни. Не се поддавайте на провокации. Възможни са недоразумения в семейството.

СТРЕЛЕЦ – Ще можете да завържете отношения с висшестоящи особи, да получите помощ при реализация на вашите проекти. Ако действително искате да получите добър резултат, бъдете готови да приложите усилия.

КОЗИРОГ – Разрушават се загубилите актуалност лични връзки и вие сериозно ще страдате от това. Но много ще зависи от вашето поведение. Пазете репутацията си.

ВОДОЛЕЙ – Не забравяйте за важните си задачи. Финансовата ситуация ще бъде нееднозначна, а за реализацията на вашите идеи ще са нужни немалки средства.

РИБИ – Ревността ще помрачи отношенията ви. Постарайте се тези стълкновения бързо да отидат в миналото. Намерете хора, с които добре да прекарате свободното си време.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар