Ако човек е тъжен на своя рожден ден, тъжна ще е и цялата година

промоции

Често младежите икономисват, като няколко души празнуват заедно рожден ден – и по-весело е, и по-просто, и по-евтино


По-старите поколения отбелязваха рождения ден като един голям празник, като прослава на самия човек. И се смяташе, че ако рожденика се откаже да празнува, и реши рождения му ден да е съвсем обикновен, то тогава непременно ще му се случи нещо неприятно.

Ако приятелите на рожденика не го забравят, изказват му уважение и му подаряват нужни и приятни подаръци, то следващата година ще е щедра откъм благоприятни събития, редом до него ще са роднини и близки, а успехът ще го съпътства на всяка крачка. Ако пък човек плаче, тъжно и самотно му е, ако никой дори не му се е обадил да му честити празника по телефона, то и следващата година ще е неудачна. Той ще трябва да се справя с проблемите си сам, а пристъпите на лошо настроение ще са повече от обикновено.

Въобще веселието на рождения ден е прослава не само за човека, роден на тази дата, но и за неговите родители, предци, за неговия ангел пазител. Това в известен смисъл са езически поверия, които трябва да примамят успеха и благополучието. Затова се постарайте винаги да отбелязвате този празник пищно и бурно и тогава ще имате успех и ще сте щастливи.

Има и някои други поверия, които е добре да се спазват на рождения ден

Не се подаряват остри предмети и стайни растения в саксии, както и носни кърпички, огледала, гребени. Ако все пак сте получили такъв подарък, заплатете за него „паричка” – тогава злото ще бъде неутрализирано.

Не приемайте като подарък празен портфейл или портмоне, иначе няма да имате пари. В него трябва да има поне една дребна монета или банкнота.

На масата не трябва да сядат 13 гости. Ако все пак се е получила такава ситуация, спешно търсете четиринадесети.

Пожеланията не трябва да съдържат „не”: не „да не боледуваш”, а „да бъдеш здрав”. Тоест в пожеланията трябва да звучи само утвърждаване, а не отрицание.

Дъждът на рождения ден е на щастие. Особено ако сутринта е имало слънце, а след това е заваляло…

Дали ще спазвате или не традициите, вярвате или не вярвате в поверията и поличбите, това си е ваша работа. Главното е на рождения си ден да се чувствате най-любими, най-изключителни и да сте заобиколени от хора, които от цялото си сърце ви желаят щастие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар