Чудесни съвети: Как да бъдете неотразима в новогодишната нощ?

Свежото излъчване зависи много от подготовката на кожата

Искате да бъдете особено красиви в празничната нощ? Освен добър грим, използвайте и някои тънкости, за да бъдете свежи, бляскави и очарователни. Това е моментът, когато можете да експериментирате и да си позволите по-различна визия. Нали е празник?

Времето преди празниците е идеално да положите повече грижи за себе си, да си подарите един звезден грим или да се опитате да бъдете по-различни. Ако сте традиционалисти, заложете на натуралната козметика, която да заличи следите от умората, грижите и безсънните нощи.

новогодишната нощ

Можете да експериментирате и да си позволите по-различна визия

Добра основа

Дни преди празника почистете кожата с ексфолианти, за да върнете свежестта и блясъка на лицето. Достатъчно е да направите цялостно почистване на кожата – ако е суха – веднъж седмично, ако е мазна – два пъти седмично.

По време на парната баня ексфолирайте кожата, за да премахнете мъртвите клетки, след което завършете с хладък душ. Много полезно е да обтриете кожата с лед, за да стегнете порите, или сложете козметична кърпичка във фризера и я оставете после да постои върху лицето за 15 минути.

Хубав тен

Свежото излъчване зависи много от подготовката на кожата

– разгримиране и масаж. Докато почиствате лицето, активирайте някои от акупунктурните точки

– под веждите, на слепоочията, пред ушите. Вечер и сутрин използвайте серум, който да върне свежестта и младостта на кожата. Нанесете през деня овлажняващ крем, а вечер – подхранващ, за да стане кожата ви гладка и румена.

Преди да положите фон дьо тен или тонален крем, с коректор прикрийте тъмните кръгове под очите и сенките. С него ще изравните цвета и ще прикриете несъвършенствата по лицето. За да се нанася леко, затоплете фон дьо тена в дланта си предварително.

Изберете да не е по-тъмен от вашата естествена кожа, за да изглеждате естествени, пише „Жуpнaл“ . Ненужно е да слагате по-голямо количество от необходимото. Започнете от центъра на лицето, челото и скулите, като леко разнасяте флуида навън. Не забравяйте шията и деколтето. Оставете го да попие две-три минути и сложете пудра, най-добре матова.

Пъстър грим

Нанесете ружа върху горната част на скулите на два-три пръста разстояние от ухото. Слагайте винаги ружа отгоре надолу.

Бляскавите и изпъкнали части на лицето – брада, чело, нос, туширайте с по-тъмен фон дьо тен или пудра, за да не лъщят и лицето ви да има идеално изражение. Този малък гримьорски трик е особено важен вечерта, когато светлината е силна и кара изпъкналите части на лицето да лъщят и червенеят.

За празника можете да си позволите по-ярки и живи сенки. Започнете нанасянето от вътрешния ъгъл на подвижния клепач към вътрешния. Специално за вечерния грим използвайте златни и сребърни сенки, които придават допълнително тържественост в излъчването.

За магнетичен и пленителен поглед използвайте очна линия. Тя в момента е актуална и ако не се чувствате сигурни, то нанесете малки пунктирани линии с туша и ги свържете.

Можете да използвате моно сенки, но наслагването на тон върху тон ще ви даде възможност да изваяте окото. За финал сложете по-светли сенки във вътрешния ъгъл на окото и под външния ъгъл на веждата – така то ще изглежда по-голямо и отворено.

Обгърнете се с аромат

Друг път може да сте по-непретенциозна към парфюма, но не и на празника. Хубавото и дискретно ухание, дори по-силно от обикновеното, е допустимо в моменти, когато искате да ви забележат и да въздействате на околните. То може да е дръзко или нежно в зависимост от вашия тоалет и грим.

Слагайте парфюма на откритите части на тялото си върху вена, за да бъде ароматът неповторим и неустоим.

За финал оформете прическата, като с лак или гел се погрижете за обема. Не пропускайте да третирате преди това косата си с шампоан и с олио за блясък и здравина.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар