Как да помогнете на душата да се успокои след смърт на близък?

За да помогнете на душата да се успокои, следвайте няколко прости препоръки

душата
За начало помнете, че най-важните дни, в които може да се осигури оттеглянето на душата в щастливия и спокоен свят, са първите 40 след смъртта. В този период трябва да съберете колкото може повече пожелания и благославящи думи от най-близките хора.

Много важна роля се отрежда на използваната в помените храна. Най-добре е тя да бъде приготвена от продукти с органичен произход и да се ограничи употребата на алкохол. Не бива първи да пробвате основните блюда – правото на дегустация не е ваше.

За да може мъртвият да оцени приготвената му трапеза, е необходимо да се постави съвсем малко количество храна непосредствено пред олтаря или образа на починалия заедно с прибори за хранене. Добре е да се произнесе поминална молитва, ако във вашата религия съществуват такива.

Всички описани действия трябва да изяснят някои моменти, свързани с появата на починали в нашите сънища. Тези препоръки ще ви позволят по-добре да разберете причините и природата на вашите сънища и появата на душите на мъртви в тях.

През тези 40 дни мислете за починалия доколкото е възможно спокойно. припомняйте си само хубавите моменти, които сте прекарали заедно. Измислете си свой ритуал, който ви носи спокойствие, и го правете винаги, когато чувствате, че губите почва под краката и има голяма вероятност да се отдадете на скръбта.

Помнете, че не само сълзите са израз на скръб. Скръбна може и да е усмивката, стига да е свързана с нещо като мил спомен от починалия.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар