Сибил Лик – модерната английска вещица

Сибил Лик е родена през 1917 г. в Мидланд, Англия. Според нея се­мейството й владее от поколения магически знания


Корените й по майчина линия могат да се проследят в старата религия от 1134 г. в Южна Ирландия, а от страна на баща и – сред окултистите, приближени до руския императорски двор.

Отличителните й зна­ци са наметало с качулка, просторни рокли, както и врана на име мистър Хотфут Джексън, която седи на рамото й. Постоянно носи кристална огърли­ца, останала от баба й – също медиум, рускиня по произход. Лик твърди, че най-знаменитият й прародител е английска­та магьосница Моли Ли, починала през 1663 г. Казват, че призракът й се разхожда с врана на рамото.

Сибил притежава ви­сок интелект и рано про­явява писателска дарба.

На 16 години завършва училище. Когато е на 9, Лик среща Алистър Кроули – чест гост в техния дом. Тя го помни като симпатичен човек с про­ницателен поглед и живо­тински магнетизъм. Той й чете свои стихове, които я вдъхновяват да започне да пише поезия. Кроули й обяснява колко са важни думите, притежаващи сила, и какво е могъществото на звука.

Алистър казва на баба й, че малката Сибил е из­брана да стане меди­ум, когато той изостави окултните си занимания

Когато е на 15, Лик се за­познава с из­вестен пианист и диригент, кой­то е с 24 години по-възрастен от нея, и се влюб­ва в него. Два­мата се женят и пътешестват из Европа. Но на 18 Сибил оста­ва вдовица и се връща у дома.

По-късно е посветена в община в Южна Fранция, в Жорж де Луп – град­че близо до Ница. Тази местност през Средновековието е популярна сред катарите. Сибил е инициирана вместо по­чиналата си руска леля, която е върховна жрица на общината.

Когато се връща от­ново в Англия, Лик се мести в Берли – селце в самия център на Ню Форест. Тя живее там сред циганите и се приобщава към общината на Хорс, съществуваща повече от 700 години. С времето става върховна жрица. Освен това притежава три печеливши магазина, търгуващи с антики.

През 50-те години, до- като се разхожда, има мистично видение. Сибил Лик споделя, че я обвива ярка небесносиня свет­лина и тя разбира, че житейската й цел е про­повядването на старата религия. Рекламата в пре­сата й носи известност и привлича множество туристи в селцето.

В началото на 60-те се мести в Щатите, за да се установи трайно там. Отначало живее в Ню Йорк, после се мести в Лос Анджелис, където се запознава с бившия секретар на Кроули – Израел Регйрди.

Работи като астролог, издава и собствено астрологическо списание. През 1968 г. публикува първата си кни­га – „Дневник на вещица­та“. Книгата предизвиква огромен интерес сред читателите.

Сибил Лик пише над 60 книги, води коментар­ни рубрики в междуна­родни вестници. Обича да повтаря, че никога не е „проповядвала“ вещерството, а само търси обяснение в религиозна­та философия на холизма, показвайки каква е раз­ликата й със сатанизма. Тя не одобрява нудизма в ритуалите. Вярва в про­клятията. Пише и говори за реинкарнацията, тъй като я ръководи духът на Елена Блаватска – съучредителката на Теософското общество.

Сибил Лик особено се увлича от змии и птици. Враната й я съпровожда до смъртта си през 1969 г. Освен това има и опи­томена боа на име Мис Сашима. Лик умира в Мелбърн, щата Флорида, през 1983 г.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар