Евтини и лесни идеи за освежаване на дома през лятото

Не става дума за грандиозни реорганизации, а за леки, освежаващи промени, които видимо ще направят жилището по-приятно.

1. Всяко нещо на своето място

Сега е моментът да сложите ред в нещата около себе си. За по-лесно планирайте по дни. Единия ден съберете

освежаване на дома

Ето как да направите жилището си по-приятно

в по-голяма кутия всички спомени: от море, от детството, дребни подаръци и т.н., които смятате за излишни, но не искате да се разделяте с тях. Приберете ги на тавана.

На следващия напъхайте наистина излишните неща в кашон и просто ги изхвърлете. Така всеки ден може да правите по нещо дребно и постепенно да разчистите дома, без да се уморявате.

2. Дайте шанс на цвета

Ако нямате финансови възможности за ново обзавеждане, направете козметично освежаване. Достатъчно е да промените цвета на стените с нов, за да почувствате промяната. Психолозите съветват в такива случаи да изберете нюанс, който е съвършено различен от предишния, за да го възприемете като своеобразно ново начало.

3. Променете допълненията

Не е задължително да купувате нови аксесоари за дома. Може да размените местата на наличните и така жилището да добие по-различен вид. Красивата стъклена ваза от дневната напълнете с ароматни сухи растения и поставете в спалнята.

А в керамичната купа от кухнята сложете камъни и миди, които сте събирали по време на морската си ваканция, и я оставете на пода в антрето. Ползата от това упражнение е двойна – размествайки местата на предметите, ще се наложи да направите и едно по-сериозно почистване.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар