Внимание! Тази вода е опасна за здравето ви!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дори не подозирате на какъв риск се излагате

вода

Дори не подозирате на какъв риск се излагате


За всекиго е ясно от какво огромно значение е водата за здравето и организма.

Знаете ли обаче, че водата, която е стояла в бутилка в колата, е изключително опасна?

Вероятно на всеки един от вас се е случвало да го подгони жестока жажда. Може би ви се е случвало и да отпиете от водата, която е стояла дълго време в автомобила ви, без да си давате сметка какви опасности крие тя.

Специалистите посочват, че водата, която е останала няколко дни в колата и е била изложена на слънце, променя коренно химическия си състав.
Освен това трябва да имате предвид, че ако навън температурата на въздуха е около 30 градуса, то в колата тя е поне 45 градуса.

Доказано е, че при толкова висока температура пластмасовите бутилки, в които се съхранява водата изпускат опасното вещество бисфенол А. То води до създаване на сериозен хормонален дисбаланс, който пък от своя страна може да ви навлече редица здравословни проблеми.

Освен това този елемент е отговорен както за диабета, така и за наднорменото тегло.
Да не пропускаме и факта, че когато се затопли, пластмасовата бутилка изпуска и веществото антимон, което е изключително опасно за здравето, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар