Възстановете цвета на черните дрехи

промоции

Така ще запазите дълго време цвета им

дрехи

Така ще запазите дълго време цвета им


Черните дрехи губят най-бързо цвета си. Съществува обаче изключително лесен и евтин метод за възстановяване цвета на черните дрехи.

Благодарение на този метод ще предотвратите не само изсветляването като цяло, а и появата на сивите петна и странните оттенъци, които се появяват по тях.

Имайки предвид, че живеем във време, в което всичко е автоматизирано и бихме могли да открием всяко нещо, което ни е необходимо, възстановяването на цвета на черните дрехи.

С тези няколко тайни цветът на черните дрехи ще се запази за дълго време и те ще изглеждат като нови.

Ето как да перете черните и тъмните дрехи, за да не избеляват още след първите няколко изпирания:

Сипете малко вода в леген, достатъчно, за да потопите дрехата. Добавете и две супени лъжици оцет и поставете дрехата. Оставете я да престои 20-30 минути. Много важно условие е да не изплаквате дрехите, които сте закисвали във водата с оцет. Просто ги отцедете, след което ги изперете по познатия начин.

В леген с гореща вода изсипете смляно кафе. Потопете черните дрехи, които са започнали да изсветляват и ги оставете в сместа за 20-30 минути. След това ги изперете с перилния препарат, който използвате обичайно. Прането обаче задължително трябва да е на ръка. По този начин ще освежите цвета, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар